Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Premis literaris: Arthur Ross Book Award

Les cobertes dels títols premiats

Obres (57)

John Maynard Keynes: 1883-1946: Economist, Philosopher, Statesman de Robert SkidelskyGold Medal, 2002
Kennedy's Wars: Berlin, Cuba, Laos, and Vietnam de Lawrence FreedmanSilver Medal, 2002
Special Providence: American Foreign Policy and How It Changed the World de Walter Russell MeadHonorable Mention, 2002
"A Problem from Hell": America and the Age of Genocide de Samantha PowerGold Medal, 2003
Paris 1919: Six Months That Changed the World de Margaret MacMillanSilver Medal, 2003
The Shield of Achilles: War, Peace, and the Course of History de Philip BobbittHonorable Mention, 2003
The Age of Sacred Terror: Radical Islam's War against America de Daniel BenjaminGold Medal, 2004
The Breaking of Nations: Order and Chaos in the Twenty-First Century de Robert CooperSilver Medal, 2004
America Unbound: The Bush Revolution in Foreign Policy de Ivo H. DaalderHonorable Mention, 2004
Ghost Wars: The Secret History of the CIA, Afghanistan, and Bin Laden, from the Soviet Invasion to September 10, 2001 de Steve CollGold Medal, 2005
Military Power: Explaining Victory and Defeat in Modern Battle de Stephen BiddleSilver Medal, 2005
Rise of the Vulcans: The History of Bush's War Cabinet de James MannHonorable Mention, 2005
Postwar: A History of Europe Since 1945 de Tony JudtGold Medal, 2006
Globalized Islam: The Search for a New Ummah de Olivier RoySilver Medal, 2006
The Assassins' Gate: America in Iraq de George Packer Honorable Mention, 2006
El meu cosmopolitisme de Kwame Anthony AppiahGold Medal, 2007
Dean Acheson: A Life in the Cold War de Robert L. BeisnerSilver Medal, 2007
Fiasco: The American Military Adventure in Iraq de Thomas E. RicksHonorable Mention, 2007
The Bottom Billion: Why the Poorest Countries are Failing and What Can Be Done About It de Paul CollierGold Medal, 2008
Treacherous Alliance: The Secret Dealings of Israel, Iran, and the U.S. de Trita ParsiSilver Medal, 2008
Nixon and Kissinger: Partners in Power de Robert DallekHonorable Mention, 2008
Out of Mao's Shadow: The Struggle for the Soul of a New China de Philip P. PanGold Medal, 2009
Descent into Chaos: The U.S. and the Disaster in Pakistan, Afghanistan, and Central Asia de Ahmed RashidSilver Medal, 2009
The Responsibility to Protect: Ending Mass Atrocity Crimes Once and For All de Gareth EvansHonorable Mention, 2009
Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World de Liaquat AhamedGold Medal, 2010
In the Graveyard of Empires: America's War in Afghanistan de Seth G. JonesSilver Medal, 2010
Africa's World War: Congo, the Rwandan Genocide, and the Making of a Continental Catastrophe de Gérard PrunierHonorable Mention, 2010
This Time Is Different: Eight Centuries of Financial Folly de Carmen M. ReinhartGold Medal, 2011
Jihad in Saudi Arabia: Violence and Pan-Islamism since 1979 (Cambridge Middle East Studies) de Thomas HegghammerSilver Medal, 2011
How Enemies Become Friends: The Sources of Stable Peace de Charles A. KupchanHonorable Mention, 2011
George F. Kennan: An American Life de John Lewis GaddisGold Medal, 2012
Dancing in the Glory of Monsters: The Collapse of the Congo and the Great War of Africa de Jason StearnsSilver Medal, 2012
The Quest: Energy, Security, and the Remaking of the Modern World de Daniel YerginHonorable Mention, 2012
Embers of War: The Fall of an Empire and the Making of America's Vietnam de Fredrik LogevallGold Medal, 2013
Iron Curtain: The Crushing of Eastern Europe, 1944-1956 de Anne Applebaum Silver Medal, 2012
Why Nations Fail: The Origins of Power, Prosperity and Poverty de Daron AcemogluHonorable Mention, 2013
The Blood Telegram: Nixon, Kissinger, and a Forgotten Genocide de Gary J. BassGold Medal, 2014
War Comes to Garmser: Thirty Years of Conflict on the Afghan Frontier de Carter MalkasianSilver Medal, 2014
The Battle of Bretton Woods: John Maynard Keynes, Harry Dexter White, and the Making of a New World Order de Benn SteilHonorable Mention, 2014
Age of Ambition: Chasing Fortune, Truth, and Faith in the New China de Evan OsnosBronze Medal, 2015
El capital al segle XXI de Thomas PikettyGold Medal, 2015
Stalin: Volume I: Paradoxes of Power, 1878-1928 de Stephen KotkinSilver Medal, 2015
The China Challenge: Shaping the Choices of a Rising Power de Thomas J. ChristensenSilver Medal, 2016
Kissinger: 1923-1968: The Idealist de Niall FergusonGold Medal, 2016
Margaret Thatcher: At Her Zenith: In London, Washington and Moscow de Charles MooreBronze Medal, 2016
The Beautiful Country and the Middle Kingdom: America and China, 1776 to the Present de John PomfretGold Medal, 2017
A Rage for Order: The Middle East in Turmoil, from Tahrir Square to ISIS de Robert F. WorthSilver Medal, 2017
Temps de segona mà de Svetlana AlexievichBronze Medal, 2017
By More Than Providence: Grand Strategy and American Power in the Asia Pacific Since 1783 de Michael J. GreenSilver Medal, 2018
The Future Is History: How Totalitarianism Reclaimed Russia de Masha GessenBronze Medal, 2018
Stalin, Volume II: Waiting for Hitler, 1929-1941 de Stephen KotkinGold Medal, 2018
Churchill: Walking with Destiny de Andrew RobertsSilver Medal, 2019
These Truths: a History of the United States de Jill LeporeGold Medal, 2019
Vietnam: An Epic Tragedy, 1945-1975 de Max HastingsBronze Medal, 2019
The Anarchy: The East India Company, Corporate Violence, and the Pillage of an Empire de William DalrympleBronze Medal, 2020
Our Man: Richard Holbrooke and the End of the American Century de George PackerSilver Medal, 2020
Say Nothing: A True Story of Murder and Memory in Northern Ireland de Patrick Radden KeefeGold Medal, 2020

Descripció del premi

Premis literaris relacionats

Gent/personatges relacionats

Llocs relacionats


Bretzky1 (57), bergs47 (54), alibrarian (34), zmeischa (33), karenb (13), Shortride (9), GalenWiley (6), Stbalbach (6), homeless (5), gilroy (5), MarthaJeanne (4), benitastrnad (3), DuncanHill (3), stephmo (3), Cynfelyn (3), n_morrell (2), ablachly (2), booksaplenty1949 (2), legallypuzzled (2), Dilara86 (2), davidgn (2), (2), JMK2020 (2), EduardoT (2), smcwl (2), Tinuvia (1), aron124 (1), jannon (1), SusantheLibrarian (1), kathrynnd (1), burgett7 (1), deklerk (1), inge87 (1), erohwedd (1), bw42 (1), Matteocalosi (1), longway (1), hoolyaa (1), mcv (1), fergarcia1966 (1), Agrammatos (1), jmhfernandes (1)
Quant a | Contacte | | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 171,587,401 llibres! | Barra superior: Sempre visible