Sèries dels llibres de NathanWC

Sèries a què pertanyen els llibres de la biblioteca de NathanWC

Sumari: 60 sèries

AD&D 2nd Edition Complete Handbook

AD&D 2nd Edition Core Rulebook

AD&D 2nd Edition Option

Advanced Dungeons & Dragons 1st Ed. Accessory

Advanced Dungeons & Dragons 1st Edition

Advanced Dungeons & Dragons 2nd Edition

Advanced Dungeons & Dragons A Series Adventures

Advanced Dungeons & Dragons C Series Adventures

Advanced Dungeons & Dragons I Series Adventures

Advanced Dungeons & Dragons MV Adventure Series

Advanced Dungeons & Dragons S Series Adventures



Dark Ages - WoD

Dragon (magazine, 1976-2013)

Dragonlance - chronological {shared universe}

Dragonlance DL series

Dragonlance DLA series

Dragonlance DLR series

Dragonlance RPG

Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons AC-series game accessories

Dungeons & Dragons B-series modules

Dungeons & Dragons CM-series modules

Dungeons & Dragons Creature Crucibles

Dungeons & Dragons IM-series modules

Dungeons & Dragons O-series modules

Dungeons & Dragons X-series modules

Encyclopedia Magica

Forgotten Realms Accessory: FOR Series

Forgotten Realms Accessory: FR Series

Forgotten Realms Campaign Setting

The Giovanni Chronicles

Grim Harvest Trilogy

Hollow World


Kindred of the East

Lankhmar RPG

Libellus Sanguinis

Mage Technocracy

Mage the Ascension

Marvel Super Heroes RPG

Masque of the Red Death RPG

Monstrous Compendium

Mummy the Resurrection

Oriental Adventures Modules

Planescape RPG



Spelljammer Reference


Top Secret RPG

Vampire the Dark Ages

Vampire the Masquerade

Vampire: The Dark Ages

Van Richten's Guides

Werewolf the Apocalypse

World of Darkness

Year of the Hunter

Year of the Lotus