Sèries dels llibres de Powerfuldragon

Sèries a què pertanyen els llibres de la biblioteca de Powerfuldragon

Sumari: 178 sèries


Abbott: 1973

The Accidental Turn

Advertisements for Love

Alpha and Omega: World of the Marrok

Amish of Summer Grove

Amish Suspense

Amish Vines and Orchards

Archivist Wasp

Assiti Shards


The Austen Project

Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender - The Promise

Avatar: The Last Airbender - The Rift

Avatar: The Last Airbender - The Search

Beneath the Rising


Bloodright Trilogy [Skrutskie]


Boxers and Saints

Boyfriend Material


Brotherhood of the Raven

The Brown Sisters

The Burning

Check, Please

Chronicles of The One

Circle of Magic

The Circle Opens

The Circle Universe

Codex Alera

Commonwealth Saga

Commonwealth Universe

Die Commonwealth-Saga



Counterfeit Lady

Coyote Chronicles

Coyote Trilogy

Coyote Universe

The Culture

A Dark and Hollow Star

The Deacon's Family

Death Before Dragons

Delanua family

The Divide Series

Dominion of the Fallen

Doug Swieteck

Dread Empire's Fall

The Earthsea Cycle

Edinburgh Nights

Egyptian Ministry of Alchemy, Enchantments, and Supernatural Entities

Empire of Man



Fangirl the manga

Fate of Wizardoms

Feminine Pursuits

The Five Penalties

The Forest of Hands and Teeth

Front Lines

Gap Series

Gargoyle Queen

A Gaslight Mystery


Glamourist Histories

Glory or Grave

The God-King Chronicles

Graceling Realm

Great Cities Trilogy

Grishaverse Series

Hainish Cycle

Hainish Cycle, Chronological

Halo Novels

Halo Universe

Honeybee Sisters

Honor Harrington

Honor Harrington Universe

Honor Harrington Universe - Deutsch

Honorverse: Crown of Slaves

How to Be ...



The Indranan Wars {K.B. Wagers}

Kate Burkholder

Kingsbridge {Chronological Order}

Kingsbridge {Publication Order}

The Kingston Cycle

The Kyoshi Novels

The Lady Janies

The Last Binding

A League of Extraordinary Women

Legend of Korra

The Legend of Korra

The Legend of Korra: Turf Wars

Little Bridge Island

The Liveship Traders

Loose Ends [Weatherspoon]

Lost Sisters of Pleasant Valley

The Lot Lands


The Machineries of Empire

Magic of the Lost

Malice Duology

Mark Watney

Mars Trilogy

Mask of Shadows

Matchmakers of Huckleberry Hill

Mercenary Librarians

Mercy Thompson

Micah Grey Trilogy


Mistborn Trilogy

Montague Siblings

Montglane Service

Murder & Magic

The Murderbot Diaries

My Fair Gentleman

North and South Trilogy


October Daye

Once & Future

Once Upon a Con

Outlaw Road

Oxford Time Travel series

Petersheim Brothers

The Poppy War

Prefect Dreyfus Emergency

The Queendom of Sol

Quick & Easy Guides

Realm of the Elderlings


Reluctant Royals

Revelation Space

Ring of Fire

Ring of Fire reading order / per Eric Flint

Royal We

Runaway Royals


The Secret Scientists of London

Seven Kingdoms Trilogy

The Seven Realms

Shadow Chronicles

Shattered Realms [Chima]

The Shining

The Siege {Parker}

Six of Crows

The Sixth World


Spoiler Alert

Stalking Jack the Ripper

Straight Guys

Stravaganza YA Novels

The Tale of the Five

Tales From Ivy Hill

These Witches Don't Burn

Think of England

Tosev Timeline

Traveler's Gate Trilogy

The Turner Series


Vatta Universe

Vatta's War

Vino and Veritas

Virgin River

Watership Down


The Wedding Date

Welcome to Sea Port

Well Met

The Witch

Wizardry Universe

World of the Marrok

World of True North


Written in the Stars

Young Wizards