Sèries dels llibres de SamSheff

Sèries a què pertanyen els llibres de la biblioteca de SamSheff

Sumari: 103 sèries

The Alden Family Mysteries

Alex Cross

Alice in Wonderland

Angel: Buffy the Vampire Slayer Spin-Off

The Angels Trilogy

As Long as We Both Shall Live


Big Ideas Simply Explained

Bird Box

Boxcar Children

Boxcar Children Mysteries

Cinquanta sfumature

Codename Sailor V (Shinsoban)

The Columbia Viking Desk Encyclopedia

A Court of Thorns and Roses

Crescent City

Curriculum Foundation Series

Dark Ones

Dark Visions


Dark-Hunter Universe

Demonica Series

Derrick Storm

Dino Life Guides for Families


Dragonriders of Pern: Chronological Order

Dumbo (Disney)

Fantastic Beasts

Fifty Shades

The Folk of the Air

Full House Michelle

Gentlemen Prefer Blondes

The Giver

Great Ideas Program

The Handmaid's Tale


Harley Quinn

Harry Bosch en/of Mickey Haller

Harry Bosch Universe

Harry Potter

Harry Potter's Schoolbooks


The Hollows

House of Night

How Things Work: The Facts Visually Explained

The Hunger Games

Hunter Legends

The Infernal Devices

Jason Bourne

The Kiss

The Last Vampire

Little House Chapter Book

The Lord of the Rings

Losing It

Manga Classics

Mickey Haller



Miss Mallard Mysteries

Miss Peregrine's Peculiar Children

Miss Pickerell

Les Misérables

My Hero Academia

New Landmark Books

New Tales of the Vampires

The Nightwalkers

Nikki Heat




Oz : Baum

Oz : Famous Forty

Pacific War

Perfect Chemistry

Pern-Publication Order

Pern: Dragonriders of Pern: original trilogy

Psychology of Popular Culture

Ralph S. Mouse

Robert Langdon

The Shadowhunter Chronicles

Sherlock Holmes

Sisters of Salem

The Sixties Trilogy

Stratham Younger

Sweet Valley Kids

Sweet Valley Kids: Super Snooper


Three Worlds Novel

To Kill a Mockingbird


Twilight Saga

Twilight: The Graphic Novel

Underworld (Cox)

The Vampire Chronicles

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries: Stefan's Diaries

The Vampire Diaries: The Return

The Vampire Diaries: The Salvation

Vampire Huntress Legend

Warleigh Hall Press Jane Austen Series

The Wicked Years

A Witches' Bible

Wonder-Wonder Series