Sèries dels llibres de Shawanal

Sèries a què pertanyen els llibres de la biblioteca de Shawanal

Sumari: 78 sèries

Anne of Green Gables {L. M. Montgomery}

Augusten Burroughs autobiographies

Avalon, Chronological Order

Avalon, Published Order


Babylon Rising

Bois Sauvage

Booky Wook


Calhoun Family


The Cat in the Hat

The Century Trilogy

Christ the Lord

The Christmas Books of Charles Dickens

Countdown to the Rapture

Cousins' War


Dave Pelzer

David Sedaris Diaries

The Diabolist's Library


Downton Abbey (books)

The Dublin Saga

Egypt, Maine

The Egyptian Novels

The Egyptian Royals Collection


Fifty Shades

The Five People You Meet In Heaven

Fortune's Rocks Quartet

Frank McCourt’s memoirs

Gap Creek

A Girl Named Zippy

God Don't Like Ugly

Gone with the Wind Companions

Harry Bernstein memoirs

House of Romanov Trilogy

Jeremy Marsh

Kingsbridge {Chronological Order}

Kingsbridge {Publication Order}

L.A. Quartet

Left Behind

Little House novels, chronological order

Little House: The Laura Years

Little Women

Lives of the Mayfair Witches

Loretta Lynn

Mama Ruby


Mary Call

Maya Angelou's Autobiographies

Midwife Trilogy

Million Little Pieces

New Tales of the Vampires

Plantagenets and Tudors


Ramses the Damned

Sarah Agnes Prine

Scholastic Biography

The Silent Years

Simple Wild

Sleeping Beauty Novels

The Tattooist of Auschwitz

Terms of Endearment


To Kill a Mockingbird

Todd Family

Tom Sawyer


Tudor Court - chronological


The Vampire Chronicles

Waiting to Exhale

Whistle Stop, AL

Wideacre Trilogy

Winter Santiaga Saga

The Ya-Ya Sisterhood