Sèries dels llibres de SusanJane815

Sèries a què pertanyen els llibres de la biblioteca de SusanJane815

Sumari: 672 sèries

2013 Eve Duncan Trilogy

2015 Eve Duncan Trilogy

Abram's Daughters

Adam Dalgliesh

Adventures of Darcy

Alex Cross

Alex Delaware

Alexander Hawke

Ali Cross

Ali Reynolds

Aloysius Archer

Amelia Peabody [Chronological Order]

Amelia Peabody [Publication order]

American West trilogy

Amish Home Valley

Amish Letters

The Amish of Hart County

Amos Decker

Amy Cornwall

Amy Larson & Hunter Forrest FBI

Andrea Oliver

Andrew Yancy

Angel Fire

Angelic Intervention

Angels Everywhere

Anna Curtis

The Arcane Society

Arliss Cutter

Ashley Bell

At Home in Beldon Grove

At the Shore

Atlee Pine

Augusten Burroughs autobiographies

Bachelors of Blueberry Cove

Badge of Honor (Griffin)


Bannon Brothers

The Beach House - Bockoven

Bell Elkins

Bella Vista Chronicles

Beyond the Threshold

Bill Hodges Trilogy

Billy Harney

Bishop/Special Crimes Unit

Black Falls

Black Ops Inc.

Blackberry Island


Blackwood Family

The Blaine Trilogy

Blake Sisters

Blessings, Georgia

Blood Rose Trilogy

Blossom Street

The Blue Heron Winery

Bob Lee Swagger

Body Farm

Bois Sauvage


The Bookwoman of Troublesome Creek

Brad McLanahan

Brannigan's Land

The Bride Quartet

Brides of Bliss County

A Brit in the FBI

Brodies of Alaska

The Broken Road

Broussard & Fourcade


Bullet Catchers

Burning Cove, California

The Butternut Lake Series

Cab Bolton

The Calhoun Women


The Camel Club

Camino Island

Capital Crimes Series

The Carsons of Mustang Creek

Cassie Black

Cassie Dewell

Caster Chronicles

Cat Dupree

Catherine the Great

Cedar Cove

The Century Trilogy

The Charleston Trilogy

Charlie and Margaret Marder

Charlie Hood

Charlotte & Thomas Pitt

Charlotte Stone

Cherokee Point Trilogy

Chesapeake Bay

The Chesapeake Diaries

Chesapeake Shores


Chief Inspector Armand Gamache

Christopher Worthy and Father Fortis Mysteries

Chronicles of The One

The Cincinnati Series

The Circle Trilogy

The Claire Trilogy

Clay Edison

Clifton Chronicles

Code of Honor (Hannon)

Cody Hoyt

Cole and Hitch

Coleman's Jesse Stone

Colter Shaw

Convent of the Brides of Virtue "Test" series

Copper Ridge

Copper Ridge: Desire


Cordelia Gray

Cordina's Royal Family

Cork O'Connor

The Corps

Cotton Malone

The Cousins O'Dwyer Trilogy


The Cowboys of Cold Creek

Creed Cowboys

Crimson Lake

The Cruelty

Culhane Family

Culper Ring Trilogy

Cutler, Sutter, & Salinas

D.C. Detectives

D.D. Warren

Dakota Series [Macomber]

Dan Lenson

Dangerous Creatures {Garcia/Stohl}

Daniel Vartanian

The Dark Tower

Dark Trilogy

Daughters of Amana

Dave Robicheaux

Davenport Universe

David Wolf

Dean Koontz's Frankenstein

Decker & Lazarus

Deep Black

Deep Ops

Deer Lake

The Delaney Heirs


Detective Shelly Caldwell Mysteries

Dewey Andreas


DI Helen Grace


Dirk Pitt

The Discovery - A Lancaster County Saga

Dismas Hardy


Doc Ford


Dougal Munro and Jack Carter

Dr. Alan Gregory

Dr. Lou Welcome

Dr. Samantha Owens

Dublin Murder Squad

The Eagles

Eclipse [Intrigue]

Ed Eagle


Edilean Modern

The Egyptian Novels

Ellery Hathaway

Elmwood Springs, Missouri

Elvis Cole

Emma Harte


Eternity Springs

Eve Duncan

Eve Quinn Bonnie Trilogy



The Family Jensen

Fargo Adventure

Father Anthony Fowler

Father Tim series

Faye Longchamp Mystery


FBI Thrillers

Fern Michael's Sins

Fifty Shades

Firefly Lane

Fixers on the Run

Fogg Lake

Fool's Gold

Forces of Nature

Fortune's Rocks Quartet

Fountain Creek Chronicles

Fox and O'Hare

Frankie Elkin

Friday Harbor

Frohmann & Keene

From This Day Forward

Full Series