Sèries dels llibres de jlaforte

Sèries a què pertanyen els llibres de la biblioteca de jlaforte

Sumari: 42 sèries

Bear Books

Berenstain Bears

Camp Half-Blood

Can You See What I See?

Chester Cricket and Friends

Draw Write Now


Dune: complete chronology

Essential Art

Eyes and No Eyes

First Books Series

Five Little Peppers

The Gilgamesh Trilogy

Grandma Dowdel

Jesse Bear

Learning and Living: Homeschooling the Charlotte Mason Way

Little Blue Truck

Little Critter

Little House: The Laura Years

Little Pear

Living History Library

Living Lights

The Magic School Bus

The Magic School Bus Easy Readers

Mr. Putter and Tabby

My Father's Dragon Series



Percy Jackson and the Olympians

Poetry for Young People

The Poky Little Puppy

The Prairie Trilogy

Pure Foundations

Riordan's Demi-Gods

Scholastic Biography

Star Wars: Junior Jedi Knights

Strega Nona


Tacky the Penguin

Tumtum & Nutmeg

Usborne Introduction To

Yesterday's Classics