Sèries dels llibres de metalrificangel

Sèries a què pertanyen els llibres de la biblioteca de metalrificangel

Sumari: 78 sèries

Chainfire Trilogy

Chariots of the Gods

Chronicles of Ixia

Crown of Stars

Darkover: Chronological order

Darkover: Chronological order

Darkover: Omnibus Edition

Darkover: Publication order

Darkover: The Founding

Darkover: The Second Age

The Dragon Quartet

Dragonlance - chronological {shared universe}

Dragonlance: Chronicles {Weis & Hickman}

Dragonlance: The War of Souls

Dragonriders of Pern (original trilogy)

Dragonriders of Pern: Publication Order

Dragonvarld Trilogy

Earth's Children

The Earthsea Cycle

The Enchanted Forest Chronicles {Patricia C. Wrede}

The Enduring Flame

Die Erbe von Shannara-Tetralogie

Firekeeper Saga

The Fisherman's Children

Freedom Series

Future History

Genesis of Shannara

The Giver


Green Rider

Heinlein Juveniles

The Heritage of Shannara

High Druid of Shannara

Hyperion Cantos

Inheritance Cycle

Kingmaker, Kingbreaker

Kingmaker, Kingbreaker Universe

Lazarus Long

Legends of Shannara

Lonesome Dove

The Lord of the Rings

Louis L'Amour's Lost Treasures

The Magic Kingdom of Landover

Magister Trilogy

Memory, Sorrow and Thorn {Tad Williams}

Modern Tales of Faerie


Nantucket Event


A Novel of the Change

Number Of The Beast

Obsidian Trilogy

The Original Shannara Trilogy

Osten Ard

Ottawa and the Valley

Robert Langdon

The Runelords

The Sacketts

The Sacketts - publishing order

Shannara - Publication order

Shannara Universe: Chronological

A Song of Ice and Fire

The Study Series

The Sunrise Lands

Sword of Truth: Chronological Order

Sword of Truth: Publication Order

Sword of Truth: Story Arc 2

Symphony of Ages

Tales of Alvin Maker

The Unicorn Chronicles

Valdemar : Mage Wars

Valdemar: Chronological Order

Valdemar: Publication Order

The Voyage of the Jerle Shannara

The Wicked Years

Word and Void Trilogy

World As Myth

L'Âge de Regis Hastur