Sèries dels llibres de noblekale

Sèries a què pertanyen els llibres de la biblioteca de noblekale

Sumari: 106 sèries

AD&D 2nd Edition Core Rulebook

Advanced Dungeons & Dragons 2nd Edition

The Adventures of Florin D'Artaud

Astre d'Or

The Avatar Series

The Axis Trilogy

Bertrem's Guides

De boeken van de Slangenoorlog

Chronicles of Athas

The Chronicles of Prydain

The Cities

Cold Cash

Combat Heroes

Counselors and Kings

Dark Sun

The Dark Tower


Doom novels

Dragonlance - chronological {shared universe}

Dragonlance Tales

Dragonlance: Chronicles {Weis & Hickman}

Dragonlance: Elven Nations

Dragonlance: Heroes

Dragonlance: Heroes I

Dragonlance: Legends

Dragonlance: Preludes

Dragonlance: Preludes I

Dragonlance: Preludes II

Dragonlance: Tales I

Dragonlance: The War of Souls

Dragonlance: Villains

Dragons of a New Age


Fabled Lands

Falcon Game Books

Fighting Fantasy

Fighting Fantasy Novels - the Adventures of Chadda Darkmane

Fleuve Noir Shadowrun

Forgotten Realms - Druidhome

Forgotten Realms novels

Forgotten Realms: Legacy of the Drow

Forgotten Realms: Paths of Darkness

Forgotten Realms: The Dark Elf Trilogy

Forgotten Realms: The Icewind Dale Trilogy

Forgotten Realms: The Legend of Drizzt

Forgotten Realms: The Sellswords

Freeway Warrior


Greyhawk Adventures

Greyhawk Classics

Harry Potter

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Johnny Maxwell

Judge Dredd

Judge Dredd - Black Flame

Judge Dredd - Virgin

Ladybird Books: Transformers

The Last Mythal

Lazarus Long

Legends of Lone Wolf

Lone Wolf (Dever)

The Lord of the Rings

The Magic Faraway Tree

Magic: The Gathering

Magic: The Gathering Original Series

Mystara novels

Myth Adventures

The Night of the Dragonlance

Penhaligon Trilogy

Phule's Company

Planescape RPG

Prism Pentad


Red Dwarf Books

The Riftwar Cycle, Alternative Reading Order

The Riftwar Cycle, Chronological Order

The Riftwar Cycle, Publication Order

Les Royaumes Oubliés

Sembia: Gateway to the Realms

Serpentwar Saga

Shadow of the Avatar


Shadowrun dt.

Shadowrun Novels

Shadowrun-Fleuve noir

Sherlock Holmes

Die Spaltkrieg-Saga


Star Trek

Star Trek (novels)

Star Trek: Voyager

Starlight and Shadows

Steve Jackson's Sorcery!

Sword of Truth Chronological Order

Sword of Truth Publication Order

La séquence des Sélénæ


Tribe of One

Usborne Puzzle Adventures

Usborne Puzzle Adventures - Advanced Level

Usborne Spinechillers

Usborne Young Reading

Warhammer (fiction)

World As Myth

World of Lone Wolf

Zagor Chronicles