Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Etiqueta: databases

Inclou: databases, Databases, Datenbanken, datenbanken, bases de datos, Bases de Datos, BASES DE DATOS, Bases de datos, DATABASES, databases (DB), Dataabases, databases (db), dataabases, DataBases — Traduccions: Datenbanken, データベース, Bases de Datos, базы данных, databaser, Databanken — Mostra els detalls

Obres etiquetades

Etiquetat més sovint | Ponderat | Popular recentment | Publicat fa poc — Filtre: No n'hi ha cap (edita)

títols | cobertes | prestatge

Fundamentals of Database Systems de Ramez Elmasri (43 vegades)
An introduction to database systems de C. J. Date (31 vegades)
Database Design for Mere Mortals: A Hands-On Guide to Relational Database Design de Michael J. Hernandez (30 vegades)
Successful Keyword Searching: Initiating Research on Popular Topics Using Electronic Databases de Randall M. MacDonald (23 vegades)
Database Systems: A Practical Approach to Design, Implementation, and Management de Thomas M. Connolly (22 vegades)
Databases Demystified de Andrew Oppel (19 vegades)
MySQL de Paul DuBois (19 vegades)
Librarian's Guide to Online Searching de Suzanne S. Bell (17 vegades)
MySQL and mSQL de Randy Jay Yarger (17 vegades)
Database System Concepts de Abraham Silberschatz (16 vegades)
Refactoring Databases: Evolutionary Database Design de Scott W. Ambler (15 vegades)
High Performance MySQL: Optimization, Backups, Replication, and Load Balancing de Jeremy D. Zawodny (15 vegades)
SQL Cookbook de Anthony Molinaro (14 vegades)
SQL in a Nutshell: A Desktop Quick Reference de Kevin Kline (14 vegades)
Programming the Perl DBI de Tim Bunce (13 vegades)
Web Database Applications with PHP and MySQL de Hugh E. Williams (13 vegades)
MySQL Cookbook de Paul DuBois (13 vegades)
Access Database; Design & Programming de Steven Roman (12 vegades)
SQL Pocket Guide de Jonathan Gennick (12 vegades)
Database Systems: Design, Implementation, and Management de Peter Rob (12 vegades)
SQL for Dummies de Allen G. Taylor (12 vegades)
Database Processing: Fundamentals, Design, and Implementation de David Kroenke (12 vegades)
The Manga Guide to Databases de Mana Takahashi (11 vegades)
Database in Depth: Relational Theory for Practitioners de C. J. Date (11 vegades)
Information Representation and Retrieval in the Digital Age de Heting Chu (10 vegades)

Empren l'etiqueta

birix (136), StatEpi_Library (136), XanderS (67), bhouser (56), giorgio_v (27), johninBurnham (26), stevew (25), keimevo (24), FamilyHistorySource (23), whitehd (23), rado (21), LTRC-Library (21), izzycrow (19), inkadave (18), LA2 (16), nancystodd (16), robert.kuropkat (16), atcurtis (15), aiuhoustonlibrary (15), iansales (14), glenbo (14) ... i 2,610 membres més

Etiquetat de fa poc

Google Books Ngram Viewer

Dades de Books Ngram Viewer

(mostra estadístiques)
Etiquetes relacionades

S'està carregant...

Sèries relacionades

Morgan Kaufmann Series in Data Management Systems

for Dummies Computers and Internet

Nutshell Handbook Series

The Expert's Voice

Developer's Library

O'Reilly Pocket Reference

O'Reilly Cookbook series

SAMS Teach Yourself

Oracle Press Series

Theory in Practice

McGraw-Hill Demystified

O'Reillys Taschenbibliothek

Library and information science text series

SAMS Teach Yourself in 10 Minutes

Visual QuickPro Guide

Visual QuickStart Guide

The Expert's Voice in Open Source

SAMS Teach Yourself in 24 Hours

Osborne Complete Reference Series

Special Edition Using...

ASIST Monograph Series

Books for Professionals by Professionals

Solid Quality Learning

The Expert's Voice in Oracle

The Expert's Voice in SQL Server

Wrox Beginning Guides

SAMS Teach Yourself in 21 Days

Prentice-Hall Series in Automatic Computation

The Guru's Guide

In Action series

Library and Information Science

Microsoft Programming Series

McGraw-Hill Computer Science Series

The Essence of Computing

Relational Database Writings

Wiley Application Development

Short Topics in Systems Administration

Prentice Hall PTR Oracle Series

Teach Yourself Visually

Information Professional

New Perspectives [Thompson Course Technology]

Temes relacionats

Database management (93)

SQL (Computer program language) (61)

Relational databases (46)

Database design (37)

PHP (Computer program language) (18)

SQL server (15)

Client/server computing (14)

Oracle (Computer file) (13)

MySQL (Electronic resource) (12)

Microsoft Access (11)

Web sites › Design (9)

Data structures (Computer science) (9)

Database searching (7)

Data warehousing (7)

Information storage and retrieval systems (7)

PL/SQL (Computer program language) (6)

Microsoft software › Examinations › Study guides (3)

Transaction systems (Computer systems) (3)

Computer software › Development (3)

Information technology › Social aspects (3)

World Wide Web (3)

Operating systems (Computers) (3)

Information technology › Management (2)

Information organization (2)

Social sciences (2)

UML (Computer science) (2)

Electronic data processing personnel › Certification (2)

Electronic data processing › Distributed processing (2)

System design (2)

Computer programming (2)

Electronic books (2)

Object-oriented programming (Computer science) (2)

Web sites › Directories (2)

Ingres (Computer file) (2)

Computer Security (2)

Combinació d'etiquetes relacionades

SQL, database (130)

database, programming (114)

data, programming (37)

Microsoft, database, programming (32)

databases, information science (31)

PHP, mysql (27)

PHP, mysql, programming (26)

database, library science (23)

PHP, SQL, mysql (20)

php, programming, web (18)

PHP, programming, web (18)

programming, web development (18)

computers, reference (16)

database, information retrieval (16)

information, search (16)

computers, language (15)

information science, library (15)

information, library (15)

programming, reference (15)

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 155,905,492 llibres! | Barra superior: Sempre visible

Copyright LibraryThing and/or members of LibraryThing, authors, publishers, libraries, cover designers, Amazon, Bol, Bruna, etc. | static: /