Hvordan skal gruppa fungere?

ConversesLitteratur på norsk (original og oversatt)

Afegeix-te a LibraryThing per participar.

Hvordan skal gruppa fungere?

Aquest tema està marcat com "inactiu": L'últim missatge és de fa més de 90 dies. Podeu revifar-lo enviant una resposta.

1kjellika
feb. 16, 2009, 10:20am

Noen forslag?
Egne tråder/topics for enkelte forfattere/sjangre/bøker etc.?
Lesesirkler/diskusjonsgrupper for bøker/forfattere som flere leser samtidig?

Andre ideer???

2Rose-Marie
feb. 17, 2009, 7:26am

Jeg synes begge forslag kan ha mye for seg! Det kunne være interessant å rendyrke diskusjonene rundt en forfatter eller en bestemt bok. Dessuten kunne det være morsomt å diskutere mer generelt -f.eks. skrives det for mye om dårlig fungerende familier i norsk litteratur? Hva skiller i det alt vesentlige norsk litteratur fra annen litteratur? Bare for å ta noen eksempler ...

Lesesirkel med diskusjoner hadde dessuten vært morsomt!

3kjellika
feb. 19, 2009, 5:35am

Lager noen nye tråder om ulike emner, så får vi se hvordan det går ......

Det tar vel en stund før folk oppdager denne gruppa. Noen forslag til "markedsføring" (skulle ha vært noen flere)??

4plekter
Editat: març 9, 2009, 9:22am

Hei, jeg er ny i gruppen, fant den ved å søke på "norsk" i groups...

ang markedsføring. Vet ikke hvor mange nordmenn som er på librarything, men første greien er vel å prøve å få våre litteraturinteresserte venner til også å bruke librarything, derneste til å bli med i denne gruppen?

5kjellika
març 9, 2009, 1:20pm

> 4, plekter,
Hei og velkommen.
Det er en del nordmenn på librarything (ca. 280 ved søk på "Norway" og "Norge" under Search>Members and Locations. Det er sikkert noen (mange?) som bare har oppgitt et stedsnavn i Norge eller som ikke har oppgitt sted i det hele tatt). Men vi er jo en del medlemmer i gruppa allerede så det skulle vel la seg gjøre å få til litt aktivitet her.

6Rose-Marie
març 9, 2009, 3:31pm

I dag er det 1428 norske brukere i LibraryThing (finnes ved å klikke på fanen "Trender"). Men alle er sikkert ikke like aktive. Jeg reklamerer for LibraryThing over alt og har et lite knippe nye medlemmer "på samvittigheten". ;-) Er enig i at det ville gjort seg med litt mer aktivitet her!

7plekter
març 10, 2009, 5:50am

Burde det også (eller heller), vært en gruppe som het Librarything for nordmenn eller noe sånt? Bare for å samle de norske litt bedre?

Denne gruppen handler om litteratur på norsk, og har helt klart sinn leverett, men vil det være en gruppe for alle norske brukere?

8kjellika
març 10, 2009, 6:25am

>7 plekter:
Interessant.
Hva med å lage en ny gruppe (og beholde denne) som du foreslår, og kalle den "LT på norsk", eller til og med "Nordisk (norsk, svensk, dansk) Librarything" siden vi stort sett forstår hverandre uansett hvilket av de tre språkene (det er vel vanskeligere med islandsk og færøysk?) vi bruker.

Andre forslag?

9Annix
març 10, 2009, 4:29pm

Eftersom jag inte är norsk vill jag inte rösta i sakfrågan, men jag tänkte bara påpeka att det redan finns en grupp som heter "LibraryThing på norsk" (Den behandlar frågor om översättning av själva sajten till norska.) så förslaget "LT på norsk" kanske vore alltför likt det och kunde leda till förväxlingar. Ett annat namn vore förmodligen bättre.

10kjellika
març 10, 2009, 5:32pm

> 9
Joda, jeg er klar over at gruppen "Librarything på norsk" finnes, så mitt forslag var bare et (dårlig) forslag.
Hva med "Norden-gruppen", "Nordisk LT" ?? ;-

11plekter
abr. 7, 2009, 4:13pm

Tror nok at i det øyeblikket Librarything får en god facebook widget så vil det bli mange flere norske brukere her også.

I mellomtiden kan vi som er på facebook reklamere for librarything så mye vi kan via lenker og status oppdateringer etc...

12kirstenlund
Editat: abr. 7, 2009, 7:26pm

Jeg er også forholdsvis ny. Jeg klikket også på norsk. Det som jeg synes er et must er at normenn skriver sted/fylke/land. Slik at vi kan kartlegge Norge med både bokhandlere og biblioteker og finne en eller annen adresse som kan nås til alle. Forslag. Jeg vet ikke begrensningene på programmet, men har støtt på når jeg søkte på Norway og fikk opp bibliotek oppe i Hallingdal og ikke noe mer.