Anmelding av nye bøker

ConversesLitteratur på norsk (original og oversatt)

Afegeix-te a LibraryThing per participar.

Anmelding av nye bøker

Aquest tema està marcat com "inactiu": L'últim missatge és de fa més de 90 dies. Podeu revifar-lo enviant una resposta.

1kirstenlund
abr. 7, 2009, 7:53pm

Jeg er nokså fersk. Har vært medlem siden slutten av feb. 2009. Har meldt meg på for å anmelde bøker. Her trenger jeg råd fra andre som har gjort dette før og flere ganger. Jeg fikk e-mail om at jeg kunne gå inn å melde meg på bøker som ikke stod under en fastlagt liste med land. Der hvor jeg melde min interesse (klikket på) stod at alle land kunne melde sin interesse!!! Fikk melding om at jeg prøve å snike til meg en bok. Er bare forundrer og forbauset. Er det bare meningen at vi nordmenn bare skal anmelde bøker på norsk?

2kjellika
abr. 8, 2009, 4:57am

Går ut fra at det er "Early Reviewers" du mener. Var inne på den siden nettopp, og det ser ut som at denne ordningen foreløpig gjelder for bare 6 land. Har lest et eller annet sted at flere land/medlemmer skal kunne delta etter hvert. Er det noen som vet noe mer?

3Rose-Marie
abr. 8, 2009, 5:43am

Jeg har også prøvd å få tak i bøker på "Early Reviewers", men har bare fått beskjed om at disse ikke er tilgjengelig i Norge. Kjedelig at man MÅ bo i et engelskspråklige land for å få lov til å delta!

4kirstenlund
abr. 8, 2009, 9:22am

Kan ikke dere også gå inn å sjekk. De bøkene jeg så forstod jeg at alle kunne melde seg på.

5kjellika
abr. 8, 2009, 10:32am

Var innom "Sign up"-siden til Early Reviewers, og der står det blant annet:
"You can sign up for LTER (LT Early Reviewers) no matter your country, but you will not be eligible (=valgbar) to receive any books until we bring your country into our terms". Så da så. Synd, men det ser ikke ut som Norge er med foreløpig. Kanskje det nytter å mase på Tim Spalding, grunnleggeren av LibraryThing??
Uansett: God Påske(lesing)!!

6kirstenlund
abr. 8, 2009, 10:57am

Ja. God Påske til dere alle

7plekter
oct. 12, 2009, 5:29am

Det er vel sånn at forlag ikke vil sende bøker utenlands?

Vi får håpe at norske forlag blir med, slik at norske LT brukere også får mulighet til å "forhåndsomtale" nye bøker. Det er vel nettopp derfor forlag blir med på denne ordningen, for å skape snakk om kommende bøker?