IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

Come Back for the Body!

de David Hume

Sèrie: Cardby FI (16)

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
512,968,469 (3)Cap
Afegit fa poc permistery, bnielsen, mhc1963, ari.joki, tdraig
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

England, London, engang i 1920'erne
Indeholder kapitlerne "1. Mørkets gerninger", "2. Cardby får en sag efter sit ønske", "3. Når slyngler skal dele byttet", "4. Antydning af et spor?", "5. Cardby på sporet", "6. Sporet forgrener sig", "7. En skummel souvenir", "8. En vanskelig samtale", "9. Cardby træffer Melita Heppel", "10. Mick bliver skakmat", "11. Mick Cardby i knibe", "12. Melita letter sit hjerte, men -", "13. Uventet nyt", "14. På liv og død", "15. Sceneskifte", "16. Mick Cardby ordner paragrafferne".

Alex Burgh er en seriemorder in spe. Han har myrdet to unge kvinder og pønser på at gøre det af med nummer tre, Ina Grafton, som er datter af den store brygger Harry Grafton. Imidlertid ser Mick Cardby ham sammen med hende, så ideen er pludselig ikke så god længere. Da Alex og Ina kører hjem fra byen, bliver de overfaldet og Ina bliver kidnappet. Næste dag opsøger Inas mor, Mick Cardby, og sætter ham på at finde Ina. Imidlertid har kidnapperne allerede kontaktet Harry og fået arrangeret en udveksling af Ina med en stor løsesum, så han trykker på pause mht Cardbys.
Kidnapperne er Gene Everton (50 år og lille og fed), Sam Peacock (mager og halvskaldet) og Big Isaacs (både høj og bred). De får pengene, men Gene Everton bliver likvideret at Big Isaacs og Sam Peacock. En kvinde dukker op og kræver Genes andel udleveret. Det får hun, for hun virker barsk og er også bevæbnet. Ina dukker ikke op ved forældrene og Harry pudser Cardbys på opgaven igen. Han finder hurtigt sporet efter kidnapperne og er lige ved at snuble over Genes lig. Da han leder efter Big Isaacs, finder han i stedet Sam Peacock, der er blevet kvalt. Han alarmerer politi og Scotland Yard og snakker kort med inspektør Ripple, inden han stikker af for ikke at blive tilbageholdt som vigtigt vidne. I stedet forsøger han at opspore Melita Heppel, som er set sammen med Big Isaacs og som er forduftet fra sit logi, som hun delte med Sara Bishop. Sara fortæller at Melita har en datter, Martha, og her dukker han op kun et par timer efter at Melita har hentet Martha. Han snører barnepasseren til at give ham den nye adresse.
Her stikker han fingrene i en hvepserede, hvor snart han og snart den anden side får overtaget. Melita er sammen med en mand, Winther, som Mick kender under navnet Raymond. Melita har en søster Lavinia, som er ferm med en riffel og på et tidspunkt, mens Melita er ved at tortere Mick ved at slå ham under fodsålerne med en ildrager, dukker en landbetjent op og får styr på løjerne. Melita overgiver sig og fortæller at såvidt hun ved, er der ingen, der ved hvor Ina er gemt.
Sara og Alex Burgh giver Mick et praj og han finder Big Isaacs, som han først får nedlagt efter at have såret ham meget alvorligt. Mick får også selv en hel del bank. Da han kommer hjem til Cardby senior og får tænkt sig om, går han til Sara og konfronterer hende med de løgnehistorier, hun har bundet ham på ærmet. Hun bryder sammen og fortæller at det hele er Alex Burghs ide (som han dog først fik efter at Gene Evertons folk havde kidnappet Ina). Hun fortæller også at Ina er skjult i en kælder tæt på det hus, hvor Gene blev skudt.
Mick og hans far drager afsted og får nedlagt Alex og befriet Ina. Og alt ender godt. Mick beder bryggeren om at skaffe sig et anker øl af det bedste, dvs det skal ikke være fra Graftons eget bryggeri.

Sjov røverhistorie, hvor den ene 'biljagt' afløser den næste i samme takt som historien går fra usandsynlig til mere usandsynlig. ( )
  bnielsen | May 28, 2016 |
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

Pertany a aquestes sèries

Pertany a aquestes col·leccions editorials

Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (3)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 1
3.5
4
4.5
5

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 204,466,093 llibres! | Barra superior: Sempre visible