IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

Ética de urgencia

de Fernando Savater

Altres autors: Mira la secció altres autors.

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
36Cap679,474 (5)Cap
Ethiek nu!» is een even toegankelijk als sprankelend boek over de vraag hoe wij moreel overeind kunnen blijven in deze duizelingwekkende tijd. De moderne mens staat immers oog in oog met een verbijsterende cocktail van het beste en het slechtste waartoe hijzelf in staat is: Facebook-vriendschap en terrorisme, corrumperende videokunst en zelfverrijking, sociale media en religieus fanatisme, dierenrechten en verwoestende oorlogen, grenzeloos vakantieplezier en vluchtelingenstromen, Skype en hype, iPhones en drones. Zelden heeft de wereld zo’n kermis van contrasten gekend. Hoe moeten jonge mensen zich een weg banen in deze moderne chaos? Hoe kunnen zij nog kiezen tussen goed en kwaad en zichzelf ontplooien tot creatieve, verantwoordelijke en zelfstandige individuen? Twintig jaar na zijn filosofische megabestseller «Het goede leven» gaat Fernando Savater, de meest gelezen filosoof van Europa, in dit boek opnieuw het gesprek aan met ons, en met de jonge generatie in het bijzonder, over de grote vragen van het bestaan in de nieuwe tijd. Op de hem bekende lichtvoetige en enthousiasmerende manier onderzoekt hij wat de filosofie te bieden heeft aan antwoorden, vingerwijzingen en vooral aanmoedigingen voor iedereen met een jeugdige geest. Wat is goed en kwaad? Waar botsen individuele vrijheid en groepsmoraal? Hoe verhouden zich goed gedrag en een goed leven tot elkaar in de 21-ste eeuw? Wat is ethiek in het internet-tijdperk? «Ethiek nu!» is een stimulerend, inspirerend, fris en eigentijds papieren kompas om je weg te vinden in de wereld van nu!… (més)
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

Sense ressenyes
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
Fernando Savaterautor primaritotes les edicionscalculat
Hutter, HendrikTraductorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

Ethiek nu!» is een even toegankelijk als sprankelend boek over de vraag hoe wij moreel overeind kunnen blijven in deze duizelingwekkende tijd. De moderne mens staat immers oog in oog met een verbijsterende cocktail van het beste en het slechtste waartoe hijzelf in staat is: Facebook-vriendschap en terrorisme, corrumperende videokunst en zelfverrijking, sociale media en religieus fanatisme, dierenrechten en verwoestende oorlogen, grenzeloos vakantieplezier en vluchtelingenstromen, Skype en hype, iPhones en drones. Zelden heeft de wereld zo’n kermis van contrasten gekend. Hoe moeten jonge mensen zich een weg banen in deze moderne chaos? Hoe kunnen zij nog kiezen tussen goed en kwaad en zichzelf ontplooien tot creatieve, verantwoordelijke en zelfstandige individuen? Twintig jaar na zijn filosofische megabestseller «Het goede leven» gaat Fernando Savater, de meest gelezen filosoof van Europa, in dit boek opnieuw het gesprek aan met ons, en met de jonge generatie in het bijzonder, over de grote vragen van het bestaan in de nieuwe tijd. Op de hem bekende lichtvoetige en enthousiasmerende manier onderzoekt hij wat de filosofie te bieden heeft aan antwoorden, vingerwijzingen en vooral aanmoedigingen voor iedereen met een jeugdige geest. Wat is goed en kwaad? Waar botsen individuele vrijheid en groepsmoraal? Hoe verhouden zich goed gedrag en een goed leven tot elkaar in de 21-ste eeuw? Wat is ethiek in het internet-tijdperk? «Ethiek nu!» is een stimulerend, inspirerend, fris en eigentijds papieren kompas om je weg te vinden in de wereld van nu!

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5 1

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 204,377,181 llibres! | Barra superior: Sempre visible