IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

Lige til at dø af

de Alfred Hitchcock

Altres autors: Mira la secció altres autors.

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
215,252,109 (4)Cap
Afegit fa poc perbog-frb, bnielsen
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

Indeholder "Alfred Hitchcock: Forord", "Jonathan Craig: Seks magre kister", "Richard Deming: Kuk-Kuk, sagde uret", "Jack Ritchie: Plan 19", "James Holding: Børnehaderen", "Henry Slesar: Ugens Tilbud", "Ed Lacy: Tæppefald", "Richard Hardwick: Når bare det blir i familien", "Robert Edmon Alter: Spøgelseshuset", "C. B. Gilford: Hvem skød hvem?", "Hal Ellson: Æres den, der æres bør", "Fletcher Flora: Variationer over et tema".

"Alfred Hitchcock: Forord" handler om at det sikkert er dumt at blive frosset ned og tøet op igen om 50 eller 100 år. Lad de døde ligge!
"Jonathan Craig: Seks magre kister" handler om en flot dame ved navn Sweet Alice og en kærlighedsaffære med mange døde og to afskårne ører.
"Richard Deming: Kuk-Kuk, sagde uret" handler om Janet Waters, der ringer til selvmordslinien og kommer til at snakke med Martha Pruett. Janet har et kuk-ur, kan Martha høre i telefonen. Faktisk begår Janet selvmord med tabletter, men Martha har hørt nok til at kunne tilkalde både manden og politiet, men for sent. Alt er tilsyneladende godt, men Martha har manden Fred Waters som tandlæge og opdager at det ikke var den virkelige Janet hun har snakket med. Hun undslipper med nød og næppe tandlæge og hans nye kone Joanne og sætter kurs mod politistationen.
"Jack Ritchie: Plan 19" handler om Fred der har siddet i fængsel i snart 20 år og sammen med sin højre hånd Hector har han lavet masser af flugtplaner, der bare aldrig lige har passet. En anden fange Big Duke er faktisk flygtet og får hjælp af Fred til at flygte igen, men Fred og Hector har det faktisk bedre indenfor murene hvor Fred kan drille fængselsinspektør Brincker uden risiko, så de vælger at blive selv om de kunne være hoppet med på Big Dukes flugtplan. I stedet går de i gang med at udtænke Plan 19.
"James Holding: Børnehaderen" handler om Andrew Carmichael, der har lavet masser af små bankrøverier og håber på at blive ved med at holde sig under radaren. Politimanden Randall napper ham dog vha et trick som et barn har fundet på. Er det noget at sige til at Andrew hader børn?
"Henry Slesar: Ugens Tilbud" handler om Mr Hanley, der er påholdede for at sige det mildt og hans kone der ikke er det hele tiden. Efter at hun har købt en ny støvsuger til en mindre formue, går han ud og finder en butik, der har en revolver som ugens tilbud til $11.95. Han sårer hende dog blot og dør i et skyderi med politiet.
"Ed Lacy: Tæppefald" handler om opdager Jimmy Davis der opklarer en sag, hvor en filminstruktør Marlon Smith har påkørt og dræbt en halvtredsårig enke Hanna Sands til en forfatter Harry Sands, fordi hun ikke ville slippe filmrettighederne til en roman til en fornuftig pris.
"Richard Hardwick: Når bare det blir i familien" handler om tre søskende, Curt, Norma og Ethan Pennington. Ethan holder på familiens penge og Curt og hans kæreste Charlene Norrell prøver med en pengeafpresningsfinte at få nogle flere af dem. Det går helt galt og Charlene bliver skudt og Ethan fængslet. Hvilket Curt og Norma måske ikke er så utilfredse med.
"Robert Edmon Alter: Spøgelseshuset" handler om et hus, hvor borgerkrigen for over to hundrede år siden kostede en lille deling britiske soldater livet, men hvad blev der af deres pengekiste? Sillinger, eller Berry St. Leger som han var døbt, har måske efterladt en skat, men børnene Joe og Gert Turpin og deres legekammerat Phil finder en gammel kælder men der er mærkelige lyde, så de flygter igen. År senere vender Joe og Phil tilbage med en ny bekendt Harold Edmonds, men han forsvinder og bliver først fundet et par dage senere, druknet. Endnu flere år senere vender Phil tilbage fordi Joe Turpin er fundet dræbt og denne gang finder han en anden bekendt Hon Schuyler i gang med at grave i flugttunnelen fra huset. Hon forsøger at slå Phil ihjel, men Phil er hurtigere og skyder ham. Phil når at fortælle Hon at Phil selv har fundet skatten, så begge mord begået af Hon har været forgæves.
"C. B. Gilford: Hvem skød hvem?" handler om Tony og Angela, der har planlagt at skyde Angelas mand Bruce i "selvforsvar", når han som planlagt overrasker dem ved sin hjemkomst. Desværre har han ikke nogen revolver i lommen, så "selvforsvarsplanen" holder ikke. I stedet prøver de at få det til at se ud som om Bruce har angrebet dem med en kniv, men Tony går for meget op i rollen og Angela skyder ham og bliver selv så forvirret, at politiet må have let spil, når de skal rede trådene ud.
"Hal Ellson: Æres den, der æres bør" handler om Fiala, der opklarer ikke bare et, men to mord, der er tyve år gamle. Men han giver æren videre til nogle børn, der har fundet et gammelt skelet. Det var Juan Montanez og en opsynsmand, Ernesto Gonzales, som begge blev myrdet af en Garzia, der har narret tre andre, Diaz, Mendez og Espada til at tro at de også var skyldige i mord.
"Fletcher Flora: Variationer over et tema" handler om Mark Draper, som bliver myrdet i sin seng på et hotel. Kriminalbetjenten Marcus opdager at konen, Dolly Draper, er meget omsværmet, men har et perfekt alibi. Efter at have tænkt lidt regner han hun at stuepigen har gjort det, men hvorfor? Lidt seriøs efterforskning viser at de to er mor og datter og at det ikke er første gang. Genboen på gangen, enken Lucretia Bridges har sagt at Dolly er et ondt menneske og Marcus tror på det, fordi "den ene hund kan altid lugte den anden", så gad vide hvad Winston Bridges egentlig døde af?

Ok små noveller. "Variationer over et tema" er ikke ueffen og "Plan 19" er ganske sjov. ( )
  bnielsen | May 12, 2013 |
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
Alfred Hitchcockautor primaritotes les edicionscalculat
Alter, Robert EdmonAutorautor principalalgunes edicionsconfirmat
Craig, JonathanAutorautor principalalgunes edicionsconfirmat
Deming, Richardautor principalalgunes edicionsconfirmat
Ellson, HalAutorautor principalalgunes edicionsconfirmat
Flora, FletcherAutorautor principalalgunes edicionsconfirmat
Gilford, C. B.Autorautor principalalgunes edicionsconfirmat
Hardwick, RichardAutorautor principalalgunes edicionsconfirmat
Holding, JamesAutorautor principalalgunes edicionsconfirmat
Lacy, EdAutorautor principalalgunes edicionsconfirmat
Ritchie, Jackautor principalalgunes edicionsconfirmat
Slesar, HenryAutorautor principalalgunes edicionsconfirmat
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (4)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4 1
4.5
5

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 204,493,149 llibres! | Barra superior: Sempre visible