IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

De nalatenschap van de Tilsits; Het magische mes; De zwijgende wereld; Een spin aan de lamp

de Readers Digest (corporation)

Altres autors: J.Y. Cousteau (Col·laborador), Frédéric Dumas (Col·laborador), Catherine Gaskin (Col·laborador), Patrick Quentin (Col·laborador), Jürgen Thorwald (Col·laborador)

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
117,729,530 (5)Cap
Afegit fa poc perBesselina
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

DE NALATENSCHAP VAN DE TILSITS; Catherine Gaskin

Het aloude landgoed en de wereldberoemde porseleinfabriek van Isobel Tilsit waren slechts enkele uren vliegen van de noodlijdende suikerplantage van haar broer John in West-Indië verwijderd, maar in hun hart waren broer en zuster zo verbitterd over het verleden dat zij zelfs elkaars naam sinds jaar en dag niet over de lippen hadden kunnen krijgen. En toen kwam plotseling Ginny, Johns dochter en kind van twee, tegenstrijdige werelden, voor een zware keuze te staan. Moest ze de vreemde en beangstigende uitnodiging van haar tante die rijkdom en macht behelsde aanvaarden? Of moest ze het erfdeel van haar vader - armoede en liefde - kiezen? Hoe kon een jong meisje een dergelijke ingrijpende beslissing nemen, terwijl ze van de schokkende achtergronden die iedereen kennelijk voor haar verborgen trachtte te houden, onkundig was.
De schrijfster neemt ons mee van het levendig afgeschilderde, fictieve eiland in de Caribische Zee naar de onheilspellende pracht van "Tilsit", waar Ginny van meet af wordt geconfronteerd met tegenwerking, sinistere gebeurtenissen en een uitermate verwarrend liefdesavontuur. Een zeldzaam boeiende roman waarin we zien hoe een jong meisje, naarmate zij het mysterie van De Nalatenschap van de Tilsits begint te doorgronden, over zichzelf tot klaarheid komt en weet wat haar te doen staat.

HET MAGISCHE MES; Jürgen Thorwald

Oktober 1846 staat in de annalen der heelkunde met gulden letters opgetekend: op die dag vond dank zij de ethernarcose de eerste pijnloze operatie plaats, waarmee een zegenrijk tijdperk werd ingeluid. Het Magische Mes is het aangrijpende relaas van het harde leven der menslievende pioniers, die in hun onversaagd streven naar vermeerdering hunner medische kennis de mensheid in de negentiende eeuw met nieuwe hoop vervulden. Dank zij het feit dat de schrijver kon putten uit de nagelaten papieren van zijn grootvader, de chirurg Dr. Heinry Steven Hartmann, die op zijn pelgrimstochten geen gelegenheid liet voorbijgaan om van de wonderen der voortschrijdende medische wetenschap getuige te zijn, worden wij bij alle gebeurtenissen in die veelbewogen jaren direct betrokken. En onwillekeurig staan we er even bij stil hoezeer de chirurgie de laatste honderd jaar vooruit is gegaan: in plaats van een wreed en pijnlijk laatste redmiddel is ze een pijnloze heelkunde en een zegen voor de mensheid geworden.

DE ZWIJGENDE WERELD; J.Y.Cousteau & Frédéric Dumas

De zwijgende, mysterieuze wereld onder de zeespiegel is het gebied waarin kapitein-ter-zee J. Y. Cousteau zich thuis voelt. Als mede-uitvinder van de aqualong - een complete ademhalingsautomaat die op de rug wordt bevestigd - heeft hij, samen met zijn partner Frédéric Dumas, de wonderen van een fantastisch grensgebied ontdekt en opgetekend. Zo vrij als een vis gleden ze door de lugubere en dikwijls verraderlijke wrakken van gezonken schepen. Ze speelden met de vrolijke bruinvis in diens eigen omgeving en hebben oog in oog met de gevaarlijke haaien gestaan, iets wat vrijwel niemand hen kan nazeggen. De Zwijgende Wereld opent onze ogen voor een nieuwe en fascinerende wereid die voordien nimmer met zo'n kennis van zaken is beschreven.

EEN SPIN AAN DE LAMP; Patrick Quentin

Hoe kan een aantrekkelijke man zijn vrouw - en de politie - ervan overtuigen dat een jong meisje, dat onder uiterst bezwarende omstandigheden in zijn flat is gevonden, alleen maar "een kennisje" was? Dit was het alles beheersende probleem waarvoor toneeldirecteur Peter Duluth zich geplaatst zag. Het zou ook allemaal nooit gebeurd zijn als zijn vrouw Iris, die hij boven alles liefhad, niet de stad uit was geweest. Het was gewoon vriendelijkheid én een beetje mannelijke ijdelheid geweest dat hij op die party enige aandacht aan dat eenzame meisje had geschonken. Ze leek zo gewoontjes, ze zat daar zo verloren en ze reageerde met zo'n roerende bescheidenheid. En hij had zich gevleid gevoeld bij de gedachte haar een beetje te kunnen helpen. Allemaal doodonschuldig. Maar nu zat Peter Duluth gevangen in een web van angst en misdaad, een doolhof waaruit geen ontsnappen mogelijk leek en waarin overal nieuw gevaar dreigde. Net als hij, die met de moed der wanhoop voor zijn vrijheid vecht, zult u zich met angst en beven afvragen waar de oplossing te vinden is. En u zult Een spin aan de lamp pas neerleggen nadat u ook achter de wonderlijke waarheid omtrent Nanny Ordway gekomen bent.

Bron: Readers Digest Omnibus 27 ( )
  Besselina | Jul 3, 2011 |
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
Readers Digestcorporationautor primaritotes les edicionsconfirmat
Cousteau, J.Y.Col·laboradorautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Dumas, FrédéricCol·laboradorautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Gaskin, CatherineCol·laboradorautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Quentin, PatrickCol·laboradorautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Thorwald, JürgenCol·laboradorautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Gèneres

Sense gènere

Valoració

Mitjana: (5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5 1

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 204,459,268 llibres! | Barra superior: Sempre visible