IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

Het Beste Boek 129: Ontknoping op Hawaii / Kerndreiging op zee / Een kind van de zon / Zilvervoet

de Readers Digest

Altres autors: Mira la secció altres autors.

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
215,250,702CapCap
Afegit fa poc perBesselina
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

ONTKNOPING OP HAWAII; Phyllis A. Whitney

Maui; het weelderige Hawaïaanse eiland dat Caroline Kirby als haar thuis had beschouwd - tot haar ouders op tragische wijze omkwamen. Na zesentwintig jaar is Caroline teruggekeerd om de ware toedracht van dat rampzalige ongeval te achterhalen. Met de hulp van David Reed, het vriendje uit haar kindertijd, volgt ze een spoor van lang begraven herinneringen naar de sinistere vulkaankrater waar het allemaal is gebeurd. Welk geheim ligt er verscholen in dat troosteloze oord, dat domein van wervelend zand en zilverzwaardplanten? Was het werkelijk een ongeluk op die fatale dag? Of een afschuwelijke moord?

KERNDREIGING OP ZEE; Stuart Woods

Katharine Rule verkeert in grote verwarring. Als hoofd van de afdeling Sowjet Analyse van de CIA heeft zij een briljante carrière opgebouwd door haar schrandere prognoses van de door Rusland te volgen strategieën in de koude oorlog. Dit keer staat ze echter voor een raadsel. Waarom exploiteert een topagent van de KGB een typisch westers "sportcomplex" aan de kust van de Baltische Zee? Bestaat er verband tussen dat complex en de onheilspellende aanwezigheid van Sowjet-onderzeeërs in Zweedse wateren? Wat zijn de Russen precies van plan? Kate is vastbesloten daarachter te komen. En terwijl ze de details ontrafelt van een afschuwwekkend Russisch complot, ontdekt ze dat men in het wereldje van spionnen soms vrienden — maar ook dodelijke vijanden — kan treffen op plaatsen waar men hen het minst verwacht.

EEN KIND VAN DE ZON; Liesbeth Lems

De geboorte van de kleine Tommie brengt in het gezin Visser weinig vreugde en veel verdriet; de baby blijkt namelijk geestelijk gehandicapt te zijn - een mongooltje. De andere gezinsleden accepteren dit feit in meerdere of mindere mate maar de moe-der kan de problemen rond het toch al zonder blijdschap tegemoet geziene zorgenkind niet aan; ze raakt ernstig overspannen en moet in een rustoord worden opgenomen. Doordat de vader voor zijn werk vaak in het buitenland verblijft, wordt de oudste dochter, Jet, nu de centrale figuur in het gezin. Zij weigert zich neer te leggen bij de bestaande situatie, zich te verzoenen met het gegeven dat haar nieuwe broertje alleen zal kunnen vegeteren zonder echt te leven. En ook is ze ervan overtuigd dat, als blijkt dat Tommie in staat is dingen te leren en dus te functioneren, dit haar moeder nieuwe kracht zal schenken, zodat zij terug kan keren in het gezin. Zij weet haar zus en broer te bezielen en gedrieën zetten ze zich volledig in om op de een of andere wijze contact te krijgen met het gehandicapte broertje. Een ontroerend boek dat verslag doet van de strijd om een mongoloïde kind uit zijn isolement te halen.

ZILVERVOET; R.D. Lawrence

In de afgelegen bossen van Noord-Canada wordt een wolfje geboren, Zilvervoet genaamd. Terwijl de jaargetijden verstrijken en elkaar opvolgen, wordt hij volwassen en leert de genoegens maar ook de gevaren van de hem omringende wildernis kennen. Dan, op een warme dag in juli, raast er een laaiend vuur door het woud en door die bosbrand wordt Zilvervoet met zijn meute verjaagd en voortgedreven naar het zuiden, naar het gebied waar de mensen wonen, waar hem een nog groter gevaar wacht dan de dodelijke vlammen — een pelsjager ziet in de wolf een onverwachte kans om zich te verrijken. . . Een boeiende roman die een nieuw licht werpt op een diersoort die door de mensen slecht begrepen wordt en daardoor ten onrechte met alles wat slecht, vraatzuchtig en wreed is, wordt geassocieerd.

Bron: Readers digest 129
  Besselina | Jun 14, 2013 |
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors (1 possibles)

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
Digest, Readersautor primaritotes les edicionsconfirmat
Lawrence, R.D.autor secundarialgunes edicionsconfirmat
Lems, Liesbethautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Whitney, Phyllis A.autor secundarialgunes edicionsconfirmat
Woods, Stuartautor secundarialgunes edicionsconfirmat

Pertany a aquestes col·leccions editorials

Het Beste (129)
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Ontknoping op Hawaii ~ 'Silversword'
by Phyllis A. Whitney
Kerndreiging op zee ~ 'Deep Lie'
by Stuart Woods
Een Kind van de Zon ~ 'Een Kind van de Zon'
[a Dutch original title] by Liesbeth Lems
Zilvervoet ~ 'Cry Wild'
by R.D. Lawrence
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Gèneres

Sense gènere

Valoració

Mitjana: Sense puntuar.

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 204,441,944 llibres! | Barra superior: Sempre visible