IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

Het Beste Boek 122: Lever nooit de liefde in / Het vierde protocol / Ringo, de rovende wasbeer / Vleugels uit het verleden (1986)

de Readers Digest

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
215,250,702CapCap
Afegit fa poc perBesselina
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

LEVER NOOIT DE LIEFDE IN; Thomas Brugman

Erika Klein, een weduwe van tweeënzeventig jaar, is wat eenzaam maar niet ongelukkig. Ze woont in een ouderwets, gezellig lichtwachtershuisje waaraan zij verknocht is. Het staat bij de vuurtoren waar haar overleden man eerst als lichtwachter en later als opziener werkzaam was. Heden en verleden zijn hier voor haar tot een warme eenheid verweven. Niettemin vindt zij haar bestaan wat leeg en zij neemt het besluit iets te gaan ondernemen, iets te gaan doen. Dan slaat het noodlot toe. Erika glijdt uit op de trap en breekt haar heup. In half wakende toestand en zonder het te beseffen, tekent zij in het ziekenhuis een papier dat haar kinderen in staat stelt haar huisje te verkopen en als haar heup genezen is, wordt Erika ondergebracht in een tehuis voor bejaarden. De schok komt hard aan en brengt haar tot daden die haar bestaan een nog dramatischer wending geven. Zij is op een absoluut dieptepunt beland. Maar dan, vanuit de vereenzaming van de soms wat kille bejaardenzorg, begint Erika terug te vechten en zij bewijst dat geluk ook voor oudere mensen bereikbaar blijft.

HET VIERDE PROTOCOL; Frederick Forsyth

Een juwelenroof in de elegante Londense wijk Belgravia is er de oorzaak van dat de kantoren van de Engelse Veiligheidsdienst op hun grondvesten trillen. Want spoedig blijkt dat er meer aan de hand is dan de diefstal van een aantal kostbare diamanten alleen. Langzaam maar zeker ontvouwt zich een gruwelijk plan om de verdediging van het vrije westen te ondermijnen en de Engelse samenleving voor eens en altijd te veranderen. Een nietsontziende Russische spion, die in het geheim in een kleine plaats in Suffolk woont, heeft de taak om ervoor te zorgen dat het dodelijke plan feilloos ten uitvoer wordt gebracht. John Preston van bureau MI-5, heeft niet het geringste aanknopingspunt. Toch leidt hij het onderzoek met een fanatieke vasthoudendheid en vecht hij vertwijfeld tegen een onbekende tijdslimiet — daarbij tegengewerkt door een paar van zijn superieuren.

RINGO, DE ROVENDE WASBEER; Robert Franklin Leslie

Hij heet Ringo en hij is een ruim vijftien kilo wegende baldadige, ondeugende wasbeer. Hij is de gemaskerde bandiet van de Canadese wildernis voor wie geen glimmend voorwerp veilig is. Om onbekende redenen uit zijn kolonie gestoten, verkeert het dier in levensgevaar wanneer het solitair blijft en daarom sluit de kleine schelm een voorzichtige vriendschap met de bioloog Bob Leslie, het enige wezen dat hij vertrouwt en welks bescherming hij aanvaardt. Eén zorgeloze zomer lang is Ringo de koning van de bossen, waar hij kraaien, coyotes en veelvraten uitdaagt en ze van hun schatten berooft. Wanneer de winter nadert, ziet Leslie zich evenwel genoodzaakt een onderkomen voor zijn kameraadje te zoeken. Geen mens, noch dier voelt er echter iets voor om een aanhankelijke, maar rovende wasbeer een schuilplaats aan te bieden...

VLEUGELS UIT HET VERLEDEN; Spencer Dunmore

Gezagvoerder worden op een 1011-straalvliegtuig zou de bekroning betekenen van Adam Beales carrière. En na vijftien jaar bij de luchtvaartmaatschappij te hebben gediend, lagen de vier gouden strepen binnen zijn bereik. Tot hij op een donkere nacht, tijdens een routinevlucht van New York naar Londen, de eendekker zag... Het vliegtuigje dook ineens op uit het niets. Een wazige vlek die angstwekkende proporties aannam. Hooggeplaatste vleugels, een vast landingsgestel en een als razend rondtollende propeller. Er viel slechts één ding te doen: de stuurknuppel grijpen en uitwijken om een botsing te voorkomen en... En ineens was het verdwenen. Opgelost in het niets. Net zo snel als het was gekomen. Niemand had het gezien en derhalve begreep ook niemand waarom Adam die vertwijfelde manoeuvre had gemaakt. Zo begon de nachtmerrie. Na een start in Toronto zag Adam het ouderwetse vliegtuigje opnieuw. En ditmaal piepten er vreemde, niet te identificeren morsetekens in zijn koptelefoon. Inbeelding? Was hij bezig zijn verstand te verliezen? Of speelde iemand een beangstigend spelletje in het luchtruim?

Bron: Readers digest 122
  Besselina | Jun 16, 2013 |
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors (1 possibles)

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
Digest, Readersautor primaritotes les edicionsconfirmat
Brugman, Thomasautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Dunmore, Spencerautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Forsyth, Frederickautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Leslie, Robert Franklinautor secundaritotes les edicionsconfirmat

Pertany a aquestes col·leccions editorials

Het Beste (122)

És una versió abreujada de

Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Gèneres

Sense gènere

Valoració

Mitjana: Sense puntuar.

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 204,440,529 llibres! | Barra superior: Sempre visible