IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

The Mystery of the Dancing Devil (1977)

de William Arden

Altres autors: Alfred Hitchcock (Autor)

Altres autors: Mira la secció altres autors.

Sèrie: The Three Investigators (25)

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses / Mencions
2603102,378 (3.42)1 / 2
The Three Investigators search for a stolen statue only to find that it has mysteriously come to life.
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

» Mira també 2 mencions

Es mostren totes 3
USA, Californien, Rocky Beach, ca 1970
Indeholder "En hilsen fra Alfred Hitchcock", "1. Den flyvende dukke", "2. Det første mysterium løses", "3. Fælden klapper i!", "4. Djævelen angriber!", "5. Panikken breder sig", "6. Jupiter tager tænkehatten på", "7. En løsning på den næste gåde", "8. Den sorte kuffert!", "9. Fanget!", "10. Batu Khans dansende djævel", "11. Et uventet møde", "12. Tyven vender tilbage", "13. En grisk herre", "14. Djævelen går i aktion!", "15. Sejr - og nederlag!", "16. Bob er dagens mand!", "17. På sporet af en kæltring", "18. Den dansende djævel slår til!", "19. Ansigtet i vinduet", "20. Djævelen taber masken!", "Mr. Hitchcock føler sig fristet!".

De tre drenge Jupiter Jones, Pete Crenshaw og Bob Andrews holder meget til på en genbrugsplads / skrammelplads / ophugger, som ejes af Jupiters onkel og tante. De har lavet en klub eller detektivbureau, De Tre Detektiver, som med succes har opklaret nogle sager og Alfred Hitchcock har skænket dem sin bevågenhed.

Naboens lille pige Winifred Dalton - kaldet Winnie - henvender sig til de tre med 50 cent i hånden og ønsket om at de finder hendes dukke Anastasia til hende. Hun har selv set hende flyve væk fra sin seng i haven. Jupiter synes at de skal kigge på det og de finder nogle smalle fodspor af gummisko. Men hvorfor hugge en dukke? De går tilbage til Petes have og opdager en mærkelig skikkelse med store, sorte vinger flyve over hegnet i baghaven og forsvinde. Petes mor er sur over at hendes blomster blev trampet ned og det viser sig også at Petes fars filmfremviser er blevet hugget ved samme lejlighed. Anastasias seng var lavet af en dokumentmappe af ca samme størrelse som den, filmfremviseren var i. Politiet kan fortælle at der også er blevet stjålet en elektrisk boremaskine, et mikroskop, et barometer, et træskærersæt og et polerersæt, altsammen på samme vej. Jupiter spørger politiet og ja, der har været et lille trafikuheld på vejen for et par dage siden, kort før tyverierne begyndte. Teorien er at nogen mistede en lille mappe/kuffert ved den lejlighed. Og at den inden da var stjålet fra nogen. En dame giver lidt oplysninger fordi Jupiter roser hendes roser. En mr Kastner fortæller at en "privatdetektiv" dukkede op kort efter at manden med håndkufferten var kørt igen. En lille fyr med et spidst ansigt.
Drengene finder frem til en jævnaldrende dreng, Frank Bender. Han har kufferten gemt i en hule, men indholdet en statue, skræmmer dem alle fire ved at blive levende. De kaster sten efter den uden effekt, men Jupiter truer med at smadre kufferten, den var i. Den reagerer ved at tale meget højt "Lyt til ånden Shaman, I tåber!", "Den store khan af Den gyldne horde venter i stormen på Den dansende djævel!". Jupiter kyler kufferten mod den og de flygter. Da de kommer tilbage er hulen tom, kufferten er væk og der er kun to små dynger hvid aske, hvor de så den dansende djævel sidst.
På et eller andet tidspunkt i den overkomplicerede historie dukker en Jimmy Clay og hans far millionæren mr Clay, en Walter Quail som arbejder for denne, en kineser mr Chiang og en Jason Wilkes op. Meget af det her er iscenesat af Jimmy Clay for at forhindre at hans far mr Clay skal udlevere Den dansende Djævel til kineserne.

Ret dårligt plot der lever af at gå fra den ene usandsynlighed til den næste i hastigt tempo og introducere nye personer. Hverken handling eller motiv giver mening. ( )
  bnielsen | Jul 15, 2021 |
The Three Investigators search for a stolen ancient statue, only to find that it has somehow come to horrifying life. A fairly standard Three Investigators yarn with no departures from form, but it's a form I thoroughly enjoyed as a boy, and it still satisfies a nostalgic itch. ( )
  burnit99 | Apr 25, 2015 |
Started well and had some good moments but the solution seemed contrived at the end. ( )
  Neale | Mar 31, 2011 |
Es mostren totes 3
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors (4 possibles)

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
Arden, WilliamAutorautor primaritotes les edicionsconfirmat
Hitchcock, AlfredAutorautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Gagni Vercesi, BiancaTraductorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Hearne, JackIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Lievonen, AnnikkiTraductorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Mulazzani, GiovanniAutor de la cobertaautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
Informació del coneixement compartit en castellà. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

The Three Investigators search for a stolen statue only to find that it has mysteriously come to life.

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (3.42)
0.5
1
1.5 1
2 3
2.5
3 12
3.5 3
4 8
4.5
5 4

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 204,498,781 llibres! | Barra superior: Sempre visible