IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

Akta er killar här kommer gud och hon är jävligt förbannad och andra texter

de Linda Skugge

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
262884,916 (3.13)Cap
"Hur kan man INTE älska sina barn? Vad är det för störning som gör att man INTE kramar eller pussar sina barn och säger att man älskar dem och att de är bra och att man alltid alltid alltid kommer att stötta dem och ta hand om dem? Jag fattar det inte." Med skarp iakttagelseförmåga, med oräddhet och ett språk som biter kräver Linda villkorslös kärlek för alla barn. Hon ger oss lektioner i feminism, argumenterar för rätten till kejsarsnitt, resonerar kring abort, porr, föräldraförsäkring och andra ständigt aktuella ämnen. Linda Skugge har förmågan att vara skitförbannad och rolig på en gång det visar hon tydligt i "Akta er killar här kommer gud och hon är jävligt förbannad", ett urval av Lindas samlade krönikor mellan åren 1998 och 2001. Med förord av Bengt Ohlsson. Linda Skugge född 1973, uppvuxen i Sollentuna, började som 18-åring frilansa på ungdomstidningen Ultra Magazine. Rekryterades 1993 för att skriva krönikor i Expressen, där hon fortfarande publicerar en krönika varje lördag. Linda har tidigare utkommit med tre egna böcker: Lindas samlade (1996), Saker under huden (1998) och Det här är inte en bok (2001); dessutom var hon en av huvudredaktörerna för den uppmärksammade boken Fittstim (1999). Linda Skugge har även jobbat med olika program på ZTV och haft ett eget skivbolag. [Elib]… (més)
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

Es mostren totes 2
linda kan skriva himla bra. men tyvärr har hon fullt upp med annat nu. tycker man illa om henne politiskt och etiskt har man bara fel. däremot är det synd att hon inte skriver lika bra som hon skulle kunna. då skulle hon bli bättre än dorothy parker, eller vem som. ( )
  myrie | Jul 5, 2007 |
Bitvis bra krönikor. Ibland förstår man hur bra hon är. Hon är inte så bitchig i denna. ( )
  fisfia | Mar 12, 2007 |
Es mostren totes 2
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

"Hur kan man INTE älska sina barn? Vad är det för störning som gör att man INTE kramar eller pussar sina barn och säger att man älskar dem och att de är bra och att man alltid alltid alltid kommer att stötta dem och ta hand om dem? Jag fattar det inte." Med skarp iakttagelseförmåga, med oräddhet och ett språk som biter kräver Linda villkorslös kärlek för alla barn. Hon ger oss lektioner i feminism, argumenterar för rätten till kejsarsnitt, resonerar kring abort, porr, föräldraförsäkring och andra ständigt aktuella ämnen. Linda Skugge har förmågan att vara skitförbannad och rolig på en gång det visar hon tydligt i "Akta er killar här kommer gud och hon är jävligt förbannad", ett urval av Lindas samlade krönikor mellan åren 1998 och 2001. Med förord av Bengt Ohlsson. Linda Skugge född 1973, uppvuxen i Sollentuna, började som 18-åring frilansa på ungdomstidningen Ultra Magazine. Rekryterades 1993 för att skriva krönikor i Expressen, där hon fortfarande publicerar en krönika varje lördag. Linda har tidigare utkommit med tre egna böcker: Lindas samlade (1996), Saker under huden (1998) och Det här är inte en bok (2001); dessutom var hon en av huvudredaktörerna för den uppmärksammade boken Fittstim (1999). Linda Skugge har även jobbat med olika program på ZTV och haft ett eget skivbolag. [Elib]

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (3.13)
0.5
1
1.5
2 2
2.5
3 7
3.5 1
4 1
4.5
5 1

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 203,230,685 llibres! | Barra superior: Sempre visible