IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

Vet in Harness (1974)

de James Herriot

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaMencions
686632,165 (4.06)6
The Yorkshire dales have never seemed more beautiful for James - now he has a lovely wife by his side, a partner's plate on the gate and the usual menagerie of farm animals, pets and owners demanding his constant attention and teaching him a few lessons along the way. All of the old Darrowby friends are on top form - Siegfried thrashes round the practice, Tristan occasionally buckles down for finals and James is signed up for a local cricket team.… (més)
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

» Mira també 6 mencions

Es mostren 1-5 de 6 (següent | mostra-les totes)
The fourth in the series, describing the first months of Herriot's marriage, until his call-up to the army. As good as the preceding ones (unless you buy the Kindle version, in which the number of typos or scannos is exorbitant). ( )
  Stravaiger64 | Oct 2, 2021 |
This is the fourth book in this wonderful series, and we see James and Helen still living in their rooftop aerie above the clinic. Everything in Derbyshire is about the same, but the difference is that all three vets will be leaving shortly to join the war effort. James knows that once the war is over, and when everyone comes back, things will be changed forever. The Yorkshire countryside will still be there, and all the wonderful people and animals, but the world will not look the same. This thought makes it bittersweet for James as he makes his final rounds before he is called up. All the wonderful stories are here, but there is a touch of pathos in them. As usual the stories are warm and funny and utterly delightful. I have been really enjoying making my leisurely way through them. I still have four lovely books left to read, and am looking forward to disappearing into them and escapong from this crazy, mixed up world. ( )
  Romonko | May 29, 2021 |
Herriot is a young veterinary in the Yorkshire Dales of England who has written many books about his experiences caring for the large and small animals of the eccentric folks who live there. Most of the stories are humourous and in some of episodes describe made me laughed out loud. The time period for this collection is the just before World War II and Harriot is waiting for his call up papers which he receives in the last story.

His books have been turned into a very funny film and TV series both entitled All Creatures Great and Small which is well worth viewing. ( )
  lamour | Sep 24, 2019 |
England, Darrowby, 1930'erne
En dyrlæge James Herriot og hans kone Helen Alderson (der må varme ham op igen, når han efter et natligt udkald kommer halvfrossen hjem under dynen) har fået fast arbejde med dalens mange husdyr.
1. Harold Ingledew drikker og synger, når han drikker. James hjælper et får med at læmme og er ved at fryse til is imens. Harold har den indre varme.
2. Robert Corner har en sød og dygtig hyrdehund, Jock, og heldigvis er det de andre hyrdehunde, som Robert sælger videre. Jock har en fast plads.
3. Roland Partridge er kunstner og har en lille hund, Percy, som han er stærkt knyttet til. Den får testikelkræft og Roland kan ikke lide at Percy skal skæres i, så han lader der gå alt for lang tid, inden han kommer til dyrlægen med den.
4. Roland bliver drillet med at Percy burde hedde Wun Hung Lo og indvilger endelig i behandling, men nu er det for sent med operation. James har hørt om et nyt middel Stilboestrol som virker fint, men behandlingen får Percy til at virke tiltrækkende på alle kvarterets hanhunde, så Roland lider i stilhed.
5. Mrs Dodds er gammel og det er hendes kanariefugl også, så en dag dør den i hænderne på James, der er ved at klippe næb på den. Men han får den byttet ud med en ny uden at hun opdager noget. Men hun er lidt overrasket over at den smule klipning får den til at ligne en helt ny fugl.
6. Granville Bennett er en utrolig god dyrlæge til små kæledyr og hans klinik er indrettet som et moderne hospital. Han opererer en gammel hund, Dinah, som James har henvist til ham. Og bagefter er han den fuldendte vært for James og forærer ham en hel æske luksustobak.
7. Bennett tager James med over til sin klub og får hældt fire pints ned uden problemer, mens James føler sig som en vandballon, men heller ikke kan sige nej, fordi Bennett ser sorgfuldt på ham, når han antyder det. Bennett tager James med hjem og giver ham store syltede løg og sandwiches i gigantstørrelse. Bennetts kone Zoe dukker op og er en skønhedsåbenbaring. Desværre begynder James mave at sige foruroligende lyde, så han takker af og kører hjem med Dinah, der har det bedre end ham.
8. Mrs Dalby er blevet enke i en ung alder, men vil ikke give op og sælge gården. Hun har ikke mandens erfaring, så en flok kalve får orm og 12 ud af 30 dør, men hun bider tabet i sig uden at kny.
9. Året efter er der også en flok af Mrs Dalbys kalve, der bliver syge, men James når at opdage at det er kobbermangel og redder dem allesammen. Og Mrs Dalby kan blive på gården i mange år fremover.
10. En mr Biggins er vægelsindet udover det normale og svær at lave aftaler med. En Joe Bentley er så velbeskænket at han taler til sin hånd som om det var en telefon og laver en aftale med James på den måde og Bob Fryer kan ikke give et klart svar på nogetsomhelst.
11. En kattekilling bliver taget ind fra kulden, får en tur i den lune ovn og bliver så lagt ned mellem et kuld grise og det bekommer den vældig godt.
12. En mr Grainger er enormt god til at mime sine dyrs symptomer. Og en anden landmand har en kone, der hvert år skal høre Siegfrieds mening om sin julekage. Dyrlæger har mange hverv.
13. Oberst Bosworth har en kat, der en dag bliver påkørt og får kæben slået helt i stykker. Bennett fikser den med lidt omhu, men beholder den og James et stykke tid.
14. Bennett tager James med til et foredragsarrangement på den anden side af bjergene. De kommer lige til den afsluttende klapsalve, hvilket var Bennetts plan hele tiden for han kom mest for buffet'en bagefter. Efter en enorm mængde mad og drikke sætter Bennett sig bag rattet og kører James tilbage til udgangspunktet, hvor Zoe hilser på. Da James er kommet hjem igen og har overvundet tømmermændene, går det op for ham at Bennetts køretur dagen før gik gennem et pas, der havde været lukket af sne i to dage.
15. Helen og James har knapt med penge, så for at skaffe møbler kigger James på auktioner, når jobbet bringer ham tæt på dem. Desværre køber han kun nyttesløst bras, fx et ildelugtende eksemplar af The Geography of The World in Twenty Four Volumes.
16. Deres klinik ligger lige ved siden af en rigtig læge, så af og til går folk forkert. Tristan har meget sjov ud af at skræmme en mand ved at tage injektionssprøjten til heste og true med at vaccinere dem med den. Som regel er det lægen, der kigger dyrlægerne over skulderen, men en dag får James fornøjelsen af at se lægen give en bølle en indsprøjtning mod stivkrampe, som denne i den grad vil huske.
17. James samler en efterladt lille hund op, som bliver sat i plejeophold og får navnet Pip.
18. Pip går videre til et sødt pensionistpar Plenderleith, der vil pleje den på alle måder.
19. Helen tager job som sekretær hos det lokale foderstoffirma og de får lidt flere penge og bruger aftenerne på at spille Bezique. En dag klager en af James kunder dog over en faktura Helen har skrevet for han har godt nok fået nogle sække foder, men ikke nogen af de der do-do-do sække.
20. Nogle tilkalder kun dyrlægen, når de selv har gjort alt muligt og det hele er håbløst. Og så bebrejder de dyrlægen at han ikke kan hjælpe. Men en dag bliver James træt af en gårdmand, der har ladet en får ligge og pines i længere tid, så han stikker simpelthen dyren en overdosis sovemedicin. I stedet for at dø, sover fåret i 48 timer i træk og vågner så op og er relativt frisk. James undrer sig, men husker på resultatet.
21. Mrs Flexton har en lille puddel, Penny, der får ondt i maven og ikke rigtigt vil komme sig. I stedet for at aflive den, tager James den med på klinikken og lader den sove lige som fåret. Og voila, den kommer sig også.
22. En irriterende kunde, miss Dooley har taget en uge fejl af tidspunktet for hendes gravide hunhunds termin og plager for at få sat fødslen igang. Gentagne gange, men James vil ikke give en indsprøjtning, for det kan skade hunden. En uge efter kommer Siegfried forbi og bliver dagens mand, fordi han giver indsprøjtningen. Livet er uretfærdigt.
23. James opdager at en gift mand har det godt. Hans bukser strammer lidt, men en dag er han på dyrlægebesøg ved mr og mrs Horner og bliver inviteret indenfor til lidt mad, der viser sig at være to store stykker paneret flæsk helt uden kød i, men rent fedt. Han klarer det, men undgår derefter fedt for enhver pris.
24. Han bliver presset lidt til at spille cricket, siger ja og opdager så at banen er lidt alternativ, fx er der meget højt græs, lidt skov og en dyb kløft på den. Han klarer det nogenlunde.
25. I sidste runde får han faktisk ram på nogle bolde og holdet er tæt på at vinde. Det er blevet så mørkt at han faktisk ikke kan se bolden, så det er næsten rent held, men han bliver accepteret af de andre, der taler om hans smukke slag.
26. Sep Wilkin har en smuk og veltrænet hyrdehund, Gyp, der desværre har fået epilepsi. Den har heller aldrig sagt en lyd! Dens bror Sweep er solgt til en anden hyrde og der går næsten et år inden de ses igen. Sweep og dens ejer vinder førstepræmie og Gyp siger for første gang Woof. Men det er også den eneste gang, den siger vov i alt fald i de første otte år af dens liv.
27. Familien Dimmocks består af mor, far og mindst elleve børn. Faren har "en dårlig ryg", så han har aldrig lavet en dags arbejde. En af deres hunde er blevet kørt på, men der er ikke sket det store, så James skriver det ikke engang ind i bogen og sender da slet ikke en regning. Det gør han i det hele taget ikke, så han er vældig populær ved Dimmock og familien. En af børnene, Nelly, har haft børnelammelse og hun har en sød Spaniel Cocker, som hun har fået foræret. Den har stamtræ og det hele og hedder Darrowby Tobias the third, men i daglig tale Toby. Den får maveproblemer og efter nogle uger ser James den kaste op og kan stille diagnosen mavemundsforsnævring, aka pyloric stenosis. Og James skynder sig at lave en aftale med Granville Bennett.
28. Bennett opererer Toby på rekordtid og vil så lige vise James hans nye filial. Det viser sig at være en lille kopi af en kro, som han har bygget i haven. I løbet af en lille halv time er James lynende fuld igen. Zoe har sat en perfekt frokost frem og James er kun ked af at han altid er fuld, når hun er i nærheden. Toby kommer sig og begynder at spise og tage på næsten med det samme.
29. James havde egentlig ikke tænkt at han og Helen skulle have børn lige med det første, men Helen bliver gravid og så er planlægningen jo lige meget, selv om han snart skal ind og springe millitær. Siegfried skal afsted før ham og finder på en historie om at han skylder James 50 pund, som han bare skriver en check på inden han tager afsted. James er lidt lang tid (flere år) om at fatte at Siegfried bare ville give en økonomisk håndsrækning til sin kompagnon.
30. Helen og James bliver inviteret til aftensmad hos mr og mrs Hodgson, men mr Wiggin som er tredjesidste besøg den dag, har slet ikke fået fanget sine dyr ind, da James kommer. Han har "vist nok" været cowboy i Amerika, men han er ikke god med en lasso og bliver slynget af hesten. I stedet får hans medhjælp fanget dyrene på nul komma dut og James kan komme videre til den næste. Frøknerne Dunn har en gris, der har skåret sig. Alle deres dyr er venlige og rare, men grisen er undtagelsen. ???
31. En tyr skal have ring i næsen, men den stikker af og James pines over at være nødt til at komme for sent til en aftenaftale med Hodgsons. Men landmanden Ted Buckles sender bare en gammel ko ud på marken og kalder den hjem igen med en spand foder og tyren følger efter den gamle sølle ko, for det er nemlig dens mor. James når aftalen.
32. Tristan bliver udlært som dyrlæge og har sine egne metoder. Fx kan han påkalde sig landmændenes medfølelse, hvilket James aldrig har kunnet. Han bliver også indkaldt som dyrlæge og er omgående Kaptajn Fernon, mens Siegfried og James kun er indkaldt som menige til luftvåbnet.
33. Mr Clark har købt nogle kalve på markedet, men de har det ret skidt og han er ved at overveje at de må blive solgt til Jeff Mallock, der vil lave dem til hundemad. James har lige fået nogle nye piller og får lov at prøve dem. Sulfonamid redder alle dyrene på nul tid og James ser for sig den ny tids begyndelse.
34. Nogle dyr bærer nag til dyrlægen, fx Magnus, der bider efter ham. Andre finder sig i den mest smertefulde behandling uden af kny, fx en hund, der har været fanget i en rævesaks, men hvor James redder dens ben. Og endelig er der en hund, der har spist rottegift, men bliver reddet ved at James med det samme får den til at kaste op. Det bliver den grundigt fornærmet over.
35. Arnold Summergill har en kæmpehund, men en dag bliver den sparket over det ene forben af en ko og benet går uhyggeligt meget af led. James redder dagen ved bare at undersøge den og undervejs hopper det hele i led igen.
36. James tager afsted for at melde sig til tjeneste, men det er med tungt hjerte at han forlader Helen derhjemme.

Udmærket fortælling uden den store dybde, men med masser af situationshumor og gode beskrivelser af en dyrlæges hverdag i tiden før antibiotika. ( )
  bnielsen | Apr 13, 2017 |
England, Darrowby, 1930'erne
En dyrlæge James Herriot og hans kone Helen Alderson (der må varme ham op igen, når han efter et natligt udkald kommer halvfrossen hjem under dynen) har fået fast arbejde med dalens mange husdyr.
1. Harold Ingledew drikker og synger, når han drikker. James hjælper et får med at læmme og er ved at fryse til is imens. Harold har den indre varme.
2. Robert Corner har en sød og dygtig hyrdehund, Jock, og heldigvis er det de andre hyrdehunde, som Robert sælger videre. Jock har en fast plads.
3. Roland Partridge er kunstner og har en lille hund, Percy, som han er stærkt knyttet til. Den får testikelkræft og Roland kan ikke lide at Percy skal skæres i, så han lader der gå alt for lang tid, inden han kommer til dyrlægen med den.
4. Roland bliver drillet med at Percy burde hedde Wun Hung Lo og indvilger endelig i behandling, men nu er det for sent med operation. James har hørt om et nyt middel Stilboestrol som virker fint, men behandlingen får Percy til at virke tiltrækkende på alle kvarterets hanhunde, så Roland lider i stilhed.
5. Mrs Dodds er gammel og det er hendes kanariefugl også, så en dag dør den i hænderne på James, der er ved at klippe næb på den. Men han får den byttet ud med en ny uden at hun opdager noget. Men hun er lidt overrasket over at den smule klipning får den til at ligne en helt ny fugl.
6. Granville Bennett er en utrolig god dyrlæge til små kæledyr og hans klinik er indrettet som et moderne hospital. Han opererer en gammel hund, Dinah, som James har henvist til ham. Og bagefter er han den fuldendte vært for James og forærer ham en hel æske luksustobak.
7. Bennett tager James med over til sin klub og får hældt fire pints ned uden problemer, mens James føler sig som en vandballon, men heller ikke kan sige nej, fordi Bennett ser sorgfuldt på ham, når han antyder det. Bennett tager James med hjem og giver ham store syltede løg og sandwiches i gigantstørrelse. Bennetts kone Zoe dukker op og er en skønhedsåbenbaring. Desværre begynder James mave at sige foruroligende lyde, så han takker af og kører hjem med Dinah, der har det bedre end ham.
8. Mrs Dalby er blevet enke i en ung alder, men vil ikke give op og sælge gården. Hun har ikke mandens erfaring, så en flok kalve får orm og 12 ud af 30 dør, men hun bider tabet i sig uden at kny.
9. Året efter er der også en flok af Mrs Dalbys kalve, der bliver syge, men James når at opdage at det er kobbermangel og redder dem allesammen. Og Mrs Dalby kan blive på gården i mange år fremover.
10. En mr Biggins er vægelsindet udover det normale og svær at lave aftaler med. En Joe Bentley er så velbeskænket at han taler til sin hånd som om det var en telefon og laver en aftale med James på den måde og Bob Fryer kan ikke give et klart svar på nogetsomhelst.
11. En kattekilling bliver taget ind fra kulden, får en tur i den lune ovn og bliver så lagt ned mellem et kuld grise og det bekommer den vældig godt.
12. En mr Grainger er enormt god til at mime sine dyrs symptomer. Og en anden landmand har en kone, der hvert år skal høre Siegfrieds mening om sin julekage. Dyrlæger har mange hverv.
13. Oberst Bosworth har en kat, der en dag bliver påkørt og får kæben slået helt i stykker. Bennett fikser den med lidt omhu, men beholder den og James et stykke tid.
14. Bennett tager James med til et foredragsarrangement på den anden side af bjergene. De kommer lige til den afsluttende klapsalve, hvilket var Bennetts plan hele tiden for han kom mest for buffet'en bagefter. Efter en enorm mængde mad og drikke sætter Bennett sig bag rattet og kører James tilbage til udgangspunktet, hvor Zoe hilser på. Da James er kommet hjem igen og har overvundet tømmermændene, går det op for ham at Bennetts køretur dagen før gik gennem et pas, der havde været lukket af sne i to dage.
15. Helen og James har knapt med penge, så for at skaffe møbler kigger James på auktioner, når jobbet bringer ham tæt på dem. Desværre køber han kun nyttesløst bras, fx et ildelugtende eksemplar af The Geography of The World in Twenty Four Volumes.
16. Deres klinik ligger lige ved siden af en rigtig læge, så af og til går folk forkert. Tristan har meget sjov ud af at skræmme en mand ved at tage injektionssprøjten til heste og true med at vaccinere dem med den. Som regel er det lægen, der kigger dyrlægerne over skulderen, men en dag får James fornøjelsen af at se lægen give en bølle en indsprøjtning mod stivkrampe, som denne i den grad vil huske.
17. James samler en efterladt lille hund op, som bliver sat i plejeophold og får navnet Pip.
18. Pip går videre til et sødt pensionistpar Plenderleith, der vil pleje den på alle måder.
19. Helen tager job som sekretær hos det lokale foderstoffirma og de får lidt flere penge og bruger aftenerne på at spille Bezique. En dag klager en af James kunder dog over en faktura Helen har skrevet for han har godt nok fået nogle sække foder, men ikke nogen af de der do-do-do sække.
20. Nogle tilkalder kun dyrlægen, når de selv har gjort alt muligt og det hele er håbløst. Og så bebrejder de dyrlægen at han ikke kan hjælpe. Men en dag bliver James træt af en gårdmand, der har ladet en får ligge og pines i længere tid, så han stikker simpelthen dyren en overdosis sovemedicin. I stedet for at dø, sover fåret i 48 timer i træk og vågner så op og er relativt frisk. James undrer sig, men husker på resultatet.
21. Mrs Flexton har en lille puddel, Penny, der får ondt i maven og ikke rigtigt vil komme sig. I stedet for at aflive den, tager James den med på klinikken og lader den sove lige som fåret. Og voila, den kommer sig også.
22. En irriterende kunde, miss Dooley har taget en uge fejl af tidspunktet for hendes gravide hunhunds termin og plager for at få sat fødslen igang. Gentagne gange, men James vil ikke give en indsprøjtning, for det kan skade hunden. En uge efter kommer Siegfried forbi og bliver dagens mand, fordi han giver indsprøjtningen. Livet er uretfærdigt.
23. James opdager at en gift mand har det godt. Hans bukser strammer lidt, men en dag er han på dyrlægebesøg ved mr og mrs Horner og bliver inviteret indenfor til lidt mad, der viser sig at være to store stykker paneret flæsk helt uden kød i, men rent fedt. Han klarer det, men undgår derefter fedt for enhver pris.
24. Han bliver presset lidt til at spille cricket, siger ja og opdager så at banen er lidt alternativ, fx er der meget højt græs, lidt skov og en dyb kløft på den. Han klarer det nogenlunde.
25. I sidste runde får han faktisk ram på nogle bolde og holdet er tæt på at vinde. Det er blevet så mørkt at han faktisk ikke kan se bolden, så det er næsten rent held, men han bliver accepteret af de andre, der taler om hans smukke slag.
26. Sep Wilkin har en smuk og veltrænet hyrdehund, Gyp, der desværre har fået epilepsi. Den har heller aldrig sagt en lyd! Dens bror Sweep er solgt til en anden hyrde og der går næsten et år inden de ses igen. Sweep og dens ejer vinder førstepræmie og Gyp siger for første gang Woof. Men det er også den eneste gang, den siger vov i alt fald i de første otte år af dens liv.
27. Familien Dimmocks består af mor, far og mindst elleve børn. Faren har "en dårlig ryg", så han har aldrig lavet en dags arbejde. En af deres hunde er blevet kørt på, men der er ikke sket det store, så James skriver det ikke engang ind i bogen og sender da slet ikke en regning. Det gør han i det hele taget ikke, så han er vældig populær ved Dimmock og familien. En af børnene, Nelly, har haft børnelammelse og hun har en sød Spaniel Cocker, som hun har fået foræret. Den har stamtræ og det hele og hedder Darrowby Tobias the third, men i daglig tale Toby. Den får maveproblemer og efter nogle uger ser James den kaste op og kan stille diagnosen mavemundsforsnævring, aka pyloric stenosis. Og James skynder sig at lave en aftale med Granville Bennett.
28. Bennett opererer Toby på rekordtid og vil så lige vise James hans nye filial. Det viser sig at være en lille kopi af en kro, som han har bygget i haven. I løbet af en lille halv time er James lynende fuld igen. Zoe har sat en perfekt frokost frem og James er kun ked af at han altid er fuld, når hun er i nærheden. Toby kommer sig og begynder at spise og tage på næsten med det samme.
29. James havde egentlig ikke tænkt at han og Helen skulle have børn lige med det første, men Helen bliver gravid og så er planlægningen jo lige meget, selv om han snart skal ind og springe millitær. Siegfried skal afsted før ham og finder på en historie om at han skylder James 50 pund, som han bare skriver en check på inden han tager afsted. James er lidt lang tid (flere år) om at fatte at Siegfried bare ville give en økonomisk håndsrækning til sin kompagnon.
30. Helen og James bliver inviteret til aftensmad hos mr og mrs Hodgson, men mr Wiggin som er tredjesidste besøg den dag, har slet ikke fået fanget sine dyr ind, da James kommer. Han har "vist nok" været cowboy i Amerika, men han er ikke god med en lasso og bliver slynget af hesten. I stedet får hans medhjælp fanget dyrene på nul komma dut og James kan komme videre til den næste. Frøknerne Dunn har en gris, der har skåret sig. Alle deres dyr er venlige og rare, men grisen er undtagelsen. ???
31. En tyr skal have ring i næsen, men den stikker af og James pines over at være nødt til at komme for sent til en aftenaftale med Hodgsons. Men landmanden Ted Buckles sender bare en gammel ko ud på marken og kalder den hjem igen med en spand foder og tyren følger efter den gamle sølle ko, for det er nemlig dens mor. James når aftalen.
32. Tristan bliver udlært som dyrlæge og har sine egne metoder. Fx kan han påkalde sig landmændenes medfølelse, hvilket James aldrig har kunnet. Han bliver også indkaldt som dyrlæge og er omgående Kaptajn Fernon, mens Siegfried og James kun er indkaldt som menige til luftvåbnet.
33. Mr Clark har købt nogle kalve på markedet, men de har det ret skidt og han er ved at overveje at de må blive solgt til Jeff Mallock, der vil lave dem til hundemad. James har lige fået nogle nye piller og får lov at prøve dem. Sulfonamid redder alle dyrene på nul tid og James ser for sig den ny tids begyndelse.
34. Nogle dyr bærer nag til dyrlægen, fx Magnus, der bider efter ham. Andre finder sig i den mest smertefulde behandling uden af kny, fx en hund, der har været fanget i en rævesaks, men hvor James redder dens ben. Og endelig er der en hund, der har spist rottegift, men bliver reddet ved at James med det samme får den til at kaste op. Det bliver den grundigt fornærmet over.
35. Arnold Summergill har en kæmpehund, men en dag bliver den sparket over det ene forben af en ko og benet går uhyggeligt meget af led. James redder dagen ved bare at undersøge den og undervejs hopper det hele i led igen.
36. James tager afsted for at melde sig til tjeneste, men det er med tungt hjerte at han forlader Helen derhjemme.

Udmærket fortælling uden den store dybde, men med masser af situationshumor og gode beskrivelser af en dyrlæges hverdag i tiden før antibiotika. ( )
  bnielsen | Mar 25, 2017 |
Es mostren 1-5 de 6 (següent | mostra-les totes)
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
With love to my mother in dear old Glasgow town
Primeres paraules
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
As I crawled into bed and put my arm around Helen it occurred to me, not for the first time, that there are few pleasures in this world to compare with snuggling up to a nice woman when you are half frozen.
Citacions
Darreres paraules
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

The Yorkshire dales have never seemed more beautiful for James - now he has a lovely wife by his side, a partner's plate on the gate and the usual menagerie of farm animals, pets and owners demanding his constant attention and teaching him a few lessons along the way. All of the old Darrowby friends are on top form - Siegfried thrashes round the practice, Tristan occasionally buckles down for finals and James is signed up for a local cricket team.

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (4.06)
0.5
1 1
1.5
2 4
2.5
3 12
3.5 4
4 35
4.5 4
5 28

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 197,770,264 llibres! | Barra superior: Sempre visible