IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

Petzi auf der Robinson-Insel

de Carla Hansen, Vilhelm Hansen

Sèrie: Pol, Pel en Pingo (11)

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
231982,110 (3.33)Cap
Tegneserie om Rasmus Klump og hans venner og deres mange sjove og spændende oplevelser.
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

En idyllisk plet i Danmark ud mod en fjord, ca 1950
En bamse Rasmus Klump og hans venner har bygget et skib. Pingvinen Pingo, sælen Skæg og pelikanen Pelle er mandskab om bord. En lille skildpadde, Pildskadden og en papegøje Gøj er også med. De er kommet ud i en farlig stor og skibet Mary forliser. Et par hajer dukker op og hjælper dem alle i land og Pingo redder endda rattet. Klavs skildpadde hjælper med at få Skæg og en gyngestol i land på hvad der liger en øde ø. Den er dog ikke mere øde end at de finder strudsen Knalle derinde. Han er voldsomt sulten og skovler biksemad i sig i en vældig fart. Klavs kan fortælle at det er Robinson Crusoes ø, de er landet på eller Robinson Krøsus som de kalder ham. Klump, Pingo og Pelle udforsker øen og starter med at lave en stor stak pandekager - en syv, otte stykker til hver, men Knalle kommer forbi, så de når slet ikke at få nogen af dem. Næste projekt er at bygge et hus. Imens spiser Knalle både havregrød, risengrød og grynene, der blev tilovers. Klump, Pingo og Pelle rører mudder sammen og klasker det op til et hus. Men mens de henter mere mudder, så spiser Knalle også den gang mudder, de allerede havde sat op. Det er hårdt arbejde, men de kommer også hurtigt nogle vegne. Der bliver dog ved med at være et stykke op til trætoppen, som skal være tag. Klavs kan fortælle at palmerne på øen vokser så hurtigt at man både kan se og høre det. Så kan Klump bedre forstå at de ikke kan nå det sidste stykke op. Det begynder også at regne og det kan huset ikke tåle. Pingo foreslår at bygge et nyt og denne gang bruge træ og søm. Klavs foreslår at de i stedet kan flytte ind i Robinsons hus, for det har stået tomt længe. En bæver kommer forbi og hjælper med fælde et stort træ og lave det til brædder. Mary II begynder at tage form. Knalle prøver stadig at spise alting, så selv bambusrørene til spanterne er i fare. De tager nøjagtigt øjemål, så de klarer sig uden tommestok. Desværre får Pingo brædderne i nakken, hver gang der kommer et læs. Klavs finder skibsskruen fra det gamle skib og benzin i dunke. Pingo huler en stamme ud, så de kan få en skorsten. Og skibet bliver malet og er klart til afrejse. Knalle og tømreren er også ombord, men Knalle bliver søsyg, så han og tømreren kommer med på Klavs' skjold og tilbage på øen.

Et superherligt univers. Ingen bliver nogensinde sure på hinanden. Alle er søde og taler pænt til hinanden. Biksemad og pandekager findes i overflod. Skibsforlist klares nemt og der er aldrig et problem, som ikke kan løses med noget fra Pelles næbpose. ( )
  bnielsen | Jun 10, 2020 |
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors (1 possibles)

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
Carla Hansenautor primaritotes les edicionscalculat
Hansen, Vilhelmautor principaltotes les edicionsconfirmat

Pertany a aquestes sèries

Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Informació del coneixement compartit en francès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

Tegneserie om Rasmus Klump og hans venner og deres mange sjove og spændende oplevelser.

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (3.33)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 2
3.5
4 1
4.5
5

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 204,714,969 llibres! | Barra superior: Sempre visible