IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

Spirou et Fantasio, tome 47 : Paris-sous-Seine (2004)

de Jean-David Morvan, José-Luis Munuera

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
941287,759 (3.5)Cap
Tegneserie. Greven af Champignac har opfundet et apparat der kan kanalisere vand derhen hvor der er brug for det. Men han er ikke den eneste der eksperimenterer med at flytte rundt på vand, og det får store konsekvenser for Paris.
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

Frankrig, Paris, 2004
Grev Paulus Adelard Ladislas de Champignac søsatter et nyt projekt med at omfordele vandet i verden. Første forsøg gik ud på at fryse vandet, men hvordan transporterer man fx en 10000 tons isblok ind i midten af en ørken? Så i stedet kunne man fordampe vandet og lade skyer gøre transportarbejdet. Han har derfor lavet en nebulisator, der suger vand op og aflevere det på dampform i en sky og laver en ring af lyn omkring skyen, så den kan dirigeres hvorhen man ønsker det, så let som i et computerspil. Uheldigvis dukker et par kæmpe robotter op og snupper grev Champignac midt i demonstrationen, som bliver filmet af vennerne Splint og Kvik. Splint får en på kassen, men Kvik får fat i frysepistolen og fryser hele søen til, netop som robotterne er dykket ned med greven. Noget slukørede bruger Splint og Kvik resten af dagen på at lede i søen, men uden held. Samtidig bliver Paris ramt af en slem oversvømmelse. Værre endnu end i 1910. Robotterne dukker uset op i byen og lukker dyrene i zoologisk have ud og fører dem bort. Hvem i alverden står bag? Både Santé, Zorglub og Vito Cortizone er vist uskadelige. Splint, Kvik og Spip låner en af grevens små amfibiebåde og sejler rundt i Paris. Parisere i gummibåde er ikke bedre end parisere i biler. Imens er greven kommet til sig selv igen og han opdager at en gammel flamme, miss Flanner, står bag robotterne. Miss Flanner, grev Champignac og Zorglub hang ud i deres yngre dage. Hun har lavet kæmperobotterne og en vandudvider, der står bag oversvømmelserne. Pompidou-centret, Eiffeltårnet og Louvre's ikoniske glaspyramide bliver kampplads for miss Flanner og greven med Kvik, Splint og Spip som medvirkende. Miss Flanner har reddet kunstværker fra byens museer, men kun dem hun kan lide.
Splint og Kvik bruger nogle ispistoler som greven har lavet. De fryser vandet til is omkring de store robotter og når frem til miss Flanner og hendes hovedkvarter, hvor greven forklarer at situationen ikke er sort/hvid. Miss Flanner tørlægger Paris igen og begiver sig mod New York. Mon hun vil lave ulykker der eller bliver fredelig og rar som Zorglub?

Det er fint at skurkene ikke er superonde og kun ude på at lave ballade, men hvad er så deres motiv? Det er ikke ret klart hvad motivet overhovedet er. Eller at det skulle give mening. Men der er flotte tegninger fra Paris, så dem kan man jo bare nyde. ( )
  bnielsen | Mar 19, 2020 |
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors (1 possibles)

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
Morvan, Jean-Davidautor primaritotes les edicionsconfirmat
Munuera, José-Luisautor principaltotes les edicionsconfirmat
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Informació del coneixement compartit en francès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Títol original
Títols alternatius
Informació del coneixement compartit en francès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Data original de publicació
Gent/Personatges
Informació del coneixement compartit en castellà. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
Informació del coneixement compartit en francès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

Tegneserie. Greven af Champignac har opfundet et apparat der kan kanalisere vand derhen hvor der er brug for det. Men han er ikke den eneste der eksperimenterer med at flytte rundt på vand, og det får store konsekvenser for Paris.

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (3.5)
0.5
1 1
1.5
2
2.5 1
3 5
3.5 2
4 3
4.5
5 3

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 204,586,552 llibres! | Barra superior: Sempre visible