IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

Mézière et Christin : Les mauvais rêves -…
S'està carregant…

Mézière et Christin : Les mauvais rêves - 1ère partie (1967 original; edició 1983)

de Pierre Christin (Autor)

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaMencions
832323,085 (3.53)2
Membre:oraugel
Títol:Mézière et Christin : Les mauvais rêves - 1ère partie
Autors:Pierre Christin (Autor)
Informació:Dargaud (1983), 94 pages
Col·leccions:La teva biblioteca
Valoració:
Etiquetes:Cap

Informació de l'obra

Bad Dreams de Jean-Claude Mézières (Illustrator) (1967)

Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

» Mira també 2 mencions

Es mostren totes 2
Indeholder "Pierre Christin: Forord", "Onde drømme", "Forsideillustration fra et finsk fanzine", "Forsideillustration fra 'Pilote'", "Rummets krigere", "Tilbage til naturen", "Dengang der var mænd til", "Shimballils asteroider", "Gérard Klein: Efterskrift", "Selvportræt".

"Pierre Christin: Forord" handler om at disse små korthistorier viser Jean-Claude Mézières historier lavet uden Pierre Christin. Og om Mézières tegnestil.
"Onde drømme" handler om Galaxity år 2700. Arbejde er noget kun rumtidsagenter og teknokrater bekymres med. Og de er kun nogle få hundreder, Resten kan nyde livet i drømmehusene. Men drømmene er blevet underlige. Chefen for drømmetjenesten, Xombul, har taget et af rumtidstjenesten rumskibe og er forsvundet. Valentin bliver sat på sagen. Han opdager at Xombul har interesseret sig for en troldmand, Alberic, og Valentin tager til den tid. Han kommer i problemer men reddes af en lokal pige ved navn Linda. Xombul har taget magten, overtaget Alberics trylleformler og forvandlet både Alberic og flere af de lokale indbyggere til uhyrer og kæmper. Han når ikke at forvandle Valentin, men Linda bliver til en enhjørning (for man kan ikke forvandle et menneske med en ren sjæl). Med hjælp fra enhjørningen kommer Valentin fri og fanger Xombul. De forvandlede bliver tryllet tilbage, men Xombul undslipper og saboterer Valentins rumtidsfartøj. Linda har opdaget at Valentin er fra fremtiden og så bliver hun også rekruteret til rumtidstjenesten. De får repareret fartøjet og tager til Galaxity, hvor Xombul har skabt kaos ved at forvandle nogle af folkene til uhyrer og ødelægge drømmene for resten. Han er netop ved at blive kronet som kejser, da Valentin og Linda dukker op og sætter en stopper for det. Xombul får fornøjelsen af selv at blive tryllet om til en ulykkesfugl.
"Forsideillustration fra et finsk fanzine" viser Valentin, der er ved at fikse en kindtand på et stort uhyre, mens Linda holder kæberne.
"Forsideillustration fra 'Pilote'" handler om en robot, der fortæller eventyr.
"Rummets krigere" handler om en rod, der får lov at vælge 15 års militærkontrakt i stedet for 10 år i fængsel. Han bliver trænet som kommandosoldat og sendt ud for at tjene Jordens interesser ved at bombe oprørsstyrker og rydde lidt op bagefter. Så bliver han hjemsendt med medalje og bonus og får et godt job og kone og barn og lever som en lidt velnæret bedsteborger i sin hjemby. Historien har egentlig ingen overraskelser og det hele er fortalt og tegnet helt uden ironi. Næsten.
"Tilbage til naturen" handler om en jæger Frank Sunset på jagt efter en Zimba Roula sammen med sin nye robothjælper. Da han endelig finder en Zimba Roula, bliver han selv forvandlet til en og de to parrer sig. Uheldigvis misforstår robotten grunden til at Frank er forsvundet.
"Dengang der var mænd til" handler om en mand, der bander og svovler over at andre tilstedeværende i lokalet ikke har levemåde. Tjah!
"Shimballils asteroider" er et forsøg fra Christin og Mézières side på at bruge "det nye videomedie". Det er sygt arbejdskrævende, 5 måneders arbejde giver 5 minutter video og det her er udvalgt blandt tegningerne til projektet, der blev skrinlagt. Desværre er kommentarerne ikke daterede, så gad vide hvornår det er fra?
"Gérard Klein: Efterskrift" handler om Christin og Mézières som kontinuerte nyskabere. Serien har udviklet sig fra album til album i stedet for at størkne mere og mere som fx Jens Lyn. Farvelæggeren Evelyne Tran-Lé bliver også fremhævet i efterskriftet, fordi baggrundene spiller en stor rolle.
"Selvportræt" viser Mézières, der sidder ved sit tegnebord og siger til en flok uhyrer og rumvæsener at nu må de godt komme frem, for fotografen er gået.

Ok album, men en smule navlepillende. "Onde drømme" er dog det hele værd. ( )
  bnielsen | May 25, 2013 |
Es mostren totes 2
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors (9 possibles)

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
Mézières, Jean-ClaudeIl·lustradorautor primaritotes les edicionsconfirmat
Christin, PierreAutorautor principaltotes les edicionsconfirmat
Tran-Lé, EvelynColouristautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Kaukoranta, SoileTraductorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Saincantin, JeromeTraductorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès (2)

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (3.53)
0.5
1
1.5
2
2.5 2
3 6
3.5 2
4 5
4.5
5 2

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 204,380,036 llibres! | Barra superior: Sempre visible