IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

Doonesbury nr 5: Reagans hjerne under lup

de Garry Trudeau

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
413,428,468 (4)Cap
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

USA, 1980-1981
Jimmy Carter er præsident, men ikke så meget længere, bl.a. på grund af gidselkrisen i Iran.
Duke er taget til fange i Iran. Hans opsynsmand, Zeke Brenner, hyrer en ghostwriter til at skrive en bog. Den skal udkomme på Bantam og forskuddet er 100000 dollars.
Honey og J.J. synes det lyder fint. Rick Redfern gennemskuer straks at Zeke har hyret en neget og Joan Caucus er heller ikke begejstret.
Mike Doonesbury fører valgkampage for Anderson. Zeke kommer i Dinah Shore showet. Der er studenterjubilæum og Mark Slackmeyer er bartender, mens Zonker Harris bare hænger ud. Reagan hænges ud for at have mærkelige kilder til sine "fakta". Zonker er med i en kombineret solbrunings- og golfkonkurrence. Bernie er træner for Zonker. Præsten Scot Sloan tager på mission til Iran for at besøge gidslerne. Mark har en sexolog i studiet. Zeke kommer til at brænde Dukes hus af og J.J. bliver ret sur over det, så hun dropper Zeke. Moderen Joanie synes det lyder fornuftigt at droppe Zeke. Zonker får Gerald R. Fords æresmedalje for solbruning. Russerne har problemer i Afghanistan. Billy Carter, Cyrus Vance, Brzezinski,
Mike Doonesbury møder Lacey Davenport for første gang, og til samme selskab møder han Joanie Caucus og Rick Redfern. Han overnatter ved dem og møder J.J. Zonker og Mike ser "Det er bare USA!" med fjolser, der gør alt muligt for at komme i tv.
Mike har lavet manuskript til at snakke med J.J., men det går nu fint alligevel. Zonker er med på Waldens football-hold.
Ronald Reagan bliver valgt som præsident. Roland Hedley laver et tv-program om Reagans hjerne a la naturprogram. Henry Kissinger og General Haig er tilbage i regering. Honey er i USA, men bliver kaldt tilbage til Kina for at vidne mod firebanden. Duke bliver frigivet, checket på hospitalet og debriefet. Han vender hjem og bliver sur på Zeke.
Zeke flytter ind ved J.J. og Mike, men Duke følger efter. Lacey Davenport - hjulpet af Joanie - holder senatshøringer. Joanie og Rick diskuterer deres forhold og ender med at gifte sig. Bryllupsinvitationerne har et par småfejl Bick Redfern i stedet for Rick Redfern. Bryllupsdatoen mangler og i rettelsesarket står der brudvom i stedet for brudgom. Joanis mor dukker op nogle dage før og vil gerne hjælpe. Trods alt bliver de gift, men første skærmydsel bliver da Joanie opdager at Rick har blandet de 120 til-og-fra kort sammen. De bliver gift ca samtidigt med Prins Charles og Prinsesse Diana. Reagan bliver skudt den 30 marts 1981, men overlever. Der er uroligheder i England samtidigt med det royale bryllup.
Philip Slackmeyer kommer via Reagan-regeringen ind i det økonomiske råd og prædiker skattelettelser til de rige. Lacey stritter imod, hvilket manden Dick er enig i, men han minder hende alligevel om at de selv er rige. Reagan vækker furore med en udtalelse om at Vietnamkrigen har lært USA aldrig at gå ind i en krig, man ikke er indstillet på at vinde.
Zonker stopper som professionel solbader. Mark har en vietnamveteran i studiet. Duke skyder Zeke og ryger kortvarigt i fængsel indtil Honey dukker op og får ham fri mod kaution. Zeke overlever uden men.

Glimrende tidsbillede ( )
  bnielsen | Mar 1, 2012 |
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (4)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4 1
4.5
5

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 204,457,419 llibres! | Barra superior: Sempre visible