IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.
Hide this

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

DC Universe: The Stories of Alan Moore de…
S'està carregant…

DC Universe: The Stories of Alan Moore (edició 2006)

de Alan Moore (Autor)

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaMencions
4631041,207 (3.86)9
A collection of all of Alan Moore's super-hero comics from the 1980s.
Membre:werdupb
Títol:DC Universe: The Stories of Alan Moore
Autors:Alan Moore (Autor)
Informació:DC Comics (2006), 304 pages
Col·leccions:La teva biblioteca
Valoració:
Etiquetes:No n'hi ha cap

Detalls de l'obra

DC Universe: The Stories of Alan Moore de Alan Moore (Writer)

S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

» Mira també 9 mencions

Es mostren 1-5 de 10 (següent | mostra-les totes)
Indeholder "Introduction", "For The Man Who Has Everything", "Night Olympics, Part One", "Night Olympics, Part Two", "Mogo Doesn't Socialize", "Father's Day, Part One", "Father's Day, Part Two", "Brief Lives", "A Man's World", "The Jungle Line", "Tygers", "Whatever Happened To The Man Of Tomorrow, Part One", "Whatever Happened To The Man Of Tomorrow, Part Two", "Footsteps", "In Blackest Night", "Mortal Clay", "The Killing Joke".

"Introduction" handler om Dave Gibbons, der roser Alan Moore for hans historier og for hans oplæg til tegninger og illustrationer.
"For The Man Who Has Everything" handler om Superman, der har fødselsdag og hans venner, Batman, Robin (Jason Todd) og Wonderwoman (Diana) kommer på besøg i hans fæstning i Arktis. Men han har fået en ond plante af nogen, inden de kom, og han er knapt i live mere. Gaven er fra Mogul, som er stor og grim. Gaven er en giftplante, som giver offeret drømme, som opfylder alle hans drømme. Batman får planten vristet af Superman og imens får Wonderwoman slåsset lidt med Mogul. Det ender med at Robin får planten smidt over på Mogul og denne ender med et lykkeligt smil på læberne, mens han drømmer om at være verdens hersker og trampe alt ned under fode.
"Night Olympics, Part One" handler om Green Arrow, der jagter en anden bueskytte, som har ramt Green Arrows kæreste.
"Night Olympics, Part Two" handler om at bueskytten bliver afvæbnet og at kæresten kommer sig igen og giver Green Arrow et kys.
"Mogo Doesn't Socialize" handler om en mand, der leder efter en Grøn Lygte på planeten Mogo, uden at opdage at det er hele planeten, der er en Grøn Lygte.
"Father's Day, Part One" handler om en mand, Carl Linnaker, der har misbrugt sin lille pige, Jodie, siden hun var otte år. Nu er hun elleve og han er kommet ud fra fængslet og tager hævn først over sin ekskone og dernæst over en ung luder, Louise, der har givet pigen husly. Begge dør og Carl tager Jodie med sig. Imens jagter Vigilante alias Adrian Chase ham.
"Father's Day, Part Two" handler om at Vigilante får hjælp fra Fever, der var veninde med Louise og som handler hash i stor stil. Vigilante får stoppet bilen, hvor Carl og Jodie er i. Jagten går videre inde i et oliedepot. Vigilante stopper Carl. Jodie skyder Vigilante i skulderen. Fever kører Carl ned og lader bilens forhjul tvære ham ud. Jodie er sur på Fever.
"Brief Lives" handler om en invasion af intelligente edderkopper, der slår fejl, fordi de invaderede slet ikke lægger mærke til den.
"A Man's World" handler om en planet, hvor der kun er mænd. En kort stund er der også en kvinde etnolog, der studerer dem. Men hun når ikke at se at de nye små børn, der kommer fra kæmpesneglene.
"The Jungle Line" handler om en dødelig svampesygdom fra Krypton. Den angriber Superman. Mens han hallucinerer, bliver han plejet af The Swamp Thing.
"Tygers" handler om en af De Grønne Lygter, Abin Sur, der kommer til en forbudt planet Ysmault for at lede efter et nedstyrtet rumskib. Engang var den hjemsted for Empire of Tears, som herskede over tre galakser, indtil de ældste på planeten OA skabte De Grønne Lygter. Abin Sur bliver narret netop fordi han er på vagt overfor at blive narret.
"Whatever Happened To The Man Of Tomorrow, Part One" handler om at Superman er væk og at Lois Lane (nu Elliot, for hun er gift med en Jordan Elliot) bliver interviewet af Tim Crane fra The Daily Planet. Det startede med at Superman var borte på en længere tur og kom tilbage til at Bizarro var gået amok og havde slået nogle folk ihjel, inden han begik selvmord. Underligt! Så lavede Prankster og Toyman et stunt, der afslørede Supermans hemmelige identitet. Og inden havde de slået Pete Ross ihjel. Men uden en klar tanke bagved. Underligt! Lex Lutor fandt Brainiac men blev selv overtaget af den. The Daily Planet bliver stormet af en stor flok Metallo'er, men Jimmy Olsen får tilkaldt Superman, der redder situationen og derefter tager alle sine venner, Lois Lane, Lana, Jimmy Olsen, Perry og Alice White med til sin fæstning i Arktis. Her dukker tidsrejsende, The Legion, fra det tredivte århundrede op. Og Supergirl. Og hunden Krypto. The Legion og Supergirl tager hurtigt afsted igen og Superman har fornemmelsen af at de kom for at se ham for sidste gang. Ikke nogen opmuntrende tanke.
"Whatever Happened To The Man Of Tomorrow, Part Two" handler om at Superman og hans venner bliver belejret af Brainiac, Luthor og Kryptonite Man. Superskurkene Saturn Woman, Lightning Lord og Cosmic King fra det tredivte århundrede dukker op og slutter sig til dem. En kamp koster Krypto, Jimmy og Lana livet. På den anden side dør Lex Lutor og Brainiac. Og skurkene fra det tredivte århundrede smutter hjem, fordi det er for farligt. Superman tænker lidt og beder så Mxyzptlk om at give sig til kende. Mxyzptlk keder sig og har bestemt sig for at være ond de næste 2000 år, men Superman vender fantomzoneprojektoren mod ham og dræber ham. Derefter går Superman ind i kammeret med guldkryptonit og Lois Lane ser aldrig mere Superman. Intervieweren går hjem med sin historie og hr og fru Elliot lever videre med deres lille søn Jonathan. Der forresten er god til at lave diamanter ved at klemme på kul.
"Footsteps" handler om en engel, som ikke valgte side i kampen mellem Yahweh og Satan. Derfor ville ingen af dem kendes ved ham og hans vinger blev revet af og han blev dømt til evigt at vandre. The Phantom Stranger. Her finder han en mand, der også er havnet mellem to lejre og er blevet udstødt af begge. Han foreslår at de slår følge i alt fald for en kort tid.
"In Blackest Night" handler om en grøn lygte, Rot Lop Fan, der er født i en verden uden lys, så han bliver en grøn klokke i stedet. Hverken 'grøn' eller 'lygte' giver mening for ham, men lyde og en klokke gør. Vogterne går med på at gøre en undtagelse.
"Mortal Clay" handler om en mand, Preston Payne, alias Clayface (nummer tre), der er blevet vansiret og skør efter en brand i et vokskabinet eller måske var han også skør inden? Han finder sin elskede Helena igen i et udstillingsvindue i Rosendale stormagasinet. Alt er godt indtil hun bliver flyttet for en dag til undertøjsafdelingen og han føler sig bedraget. En vagt tager et tørklæde fra hende og Clayface dræber ham. Batman får Clayface anbragt i Arkham Asylum og han får endda Helena med, men kærligheden er død. Men pyt, hun kan jo ikke leve evigt, tænker han.
"The Killing Joke" handler om Jokerens baggrund. Han forsøger at forsørge sin gravide kone ved at optræde som komiker. Det går ikke så godt, så han indvilger i at hjælpe nogle forbrydere med et kup mod en spillekortfabrik. Han bliver opsøgt af et par betjente, der fortæller at hans kone er død. Forbryderne presser ham til alligevel at gå med og giver ham en rød hjelm på, så han ligner forbryderen Red Hood. De bliver opdaget og de andre bliver skudt af politiet, men selv undslipper han ved at hoppe i et basin med kemikalier, hvilket giver ham det mærkværdige udseende. Vi hopper så til nutiden, hvor han ringer på hos politikommissær Gordon og skyder hans datter Barbara, så hun ender i kørestol resten af sine dage. Han kidnapper Gordon og forsøger at gøre ham sindssyg, men det mislykkes. Batman dukker op og arresterer ham. I sidste billede fortæller Jokeren en vits om et par sindssyge på flugt fra anstalten. Den ene prøver at få den anden til at krydse mellem to bygninger ved at gå på lysstrålen fra en lommelygte, men den anden siger "Tror du at jeg er sindssyg? Når jeg er nået halvt over, så slukker du lygten og jeg falder ned!" Batman griner med, men slår en klo i Jokeren.

En samling historier af Alan Moore med forskellige tegnere på. Nogle er bedre end andre. The Killing Joke er jeg ikke så begejstret for som så mange andre er.
Men Mortal Clay! Den er godt tænkt. ( )
  bnielsen | Mar 26, 2021 |
This was a bit of a mixed bag. If you are expecting the Alan Moore of works like Watchmen, then this is not it. However, if you are looking for some pretty good comics, then this will do the trick. Moore did a run with DC Comics during the 1980s, and this volume collects those works. The edition does include What Happened to the Man of Tomorrow and The Killing Joke. I read and reviewed The Killing Joke previously.

The comics vary from nice and poignant to light humor to good quality storytelling. There is a bit of everything. Personally, I liked Man of Tomorrow and the story about the Green Lantern Corps member who had to deal in a world where there is no color (it is dark and all the inhabitants are blind). I thought that was a pretty original tale. A couple other stories were just lukewarm, but they were still ok to read. These are comics from the 1980s, which is clear in the art style. In a way takes me back to my younger days. Fans of Moore will likely want to read this whether because they are fans or just to complete their collections. More casual fans may want to borrow it. I liked it, but I know Moore has done better work. Still, I was glad to have read it. ( )
  bloodravenlib | Aug 17, 2020 |
A very mixed bag. Personally, I find Alan Moore is at his best on stories such as "Tygers" a psychological horror story, or part two of "Fathers Day," where he's using the genre to question it's own black-and-white value system. Far weaker are his overly celebrated Superman stories that posit the Man of Steel as a character who craves to settle down and live a middle-class family existence. As fiction, this is collection is mediocre, but mediocrity tends to be the high standard for super-hero fare; best for people who don't read outside the genre. ( )
  randoymwords | Apr 5, 2012 |
Read it mostly for 'Whatever Happened to the Man of Tomorrow?' But I also enjoyed some of the other stories, such as the one about Mogo the Green Lantern, and 'The Killing Joke' ( )
  DanieXJ | Mar 17, 2012 |
Good collection. I actually liked some of the more sci-fiy ones. And a superman story I actually kind of liked. Who knew?
  JonathanGorman | Oct 31, 2009 |
Es mostren 1-5 de 10 (següent | mostra-les totes)
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors (14 possibles)

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
Moore, AlanWriterautor primaritotes les edicionsconfirmat
Baikie, JimIl·lustradorautor principaltotes les edicionsconfirmat
Bolland, BrianIl·lustradorautor principaltotes les edicionsconfirmat
Cullins, ParisIl·lustradorautor principaltotes les edicionsconfirmat
Freeman, GeorgeArtist (13)autor principaltotes les edicionsconfirmat
Gibbons, DaveIl·lustradorautor principaltotes les edicionsconfirmat
Janson, KlausIl·lustradorautor principaltotes les edicionsconfirmat
O'Neill, KevinIl·lustradorautor principaltotes les edicionsconfirmat
Orlando, JoeIl·lustradorautor principaltotes les edicionsconfirmat
Austin, TerryInker (12)autor secundaritotes les edicionsconfirmat
Swan, CurtIl·lustradorautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Veitch, RickIl·lustradorautor secundaritotes les edicionsconfirmat
Williamson, AlInker (9)autor secundaritotes les edicionsconfirmat
Willingham, BillPenciller (12)autor secundaritotes les edicionsconfirmat
Costanza, JohnLetterer (9-10, 12-13)autor secundarialgunes edicionsconfirmat
D'Anda, CarlosIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
D'Angelo, GeneColourist (12)autor secundarialgunes edicionsconfirmat
Elliott, RandyIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Friend, RichardIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Gafford, CarlColourist (7-8)autor secundarialgunes edicionsconfirmat
Halfacree, AnnieLetterer (5-6)autor secundarialgunes edicionsconfirmat
Irwin, MarkIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Kindzierski, LovernColourist (13)autor secundarialgunes edicionsconfirmat
Klein, ToddLetterer (2-4, 7-8)autor secundarialgunes edicionsconfirmat
Lappan, BobLetterer (11)autor secundarialgunes edicionsconfirmat
Lopez, MichaelIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Magyar, RickIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Perez, GeorgeIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Rio, AlIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Rizzo, LukeIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Rosell, EdwinIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Schaffenberger, KurtIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Scott, TrevorIl·lustradorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Tollin, AnthonyColourist (4, 10)autor secundarialgunes edicionsconfirmat
Wood, TatjanaColourist (5-6, 9)autor secundarialgunes edicionsconfirmat
Ziuko, TomColourist (1)autor secundarialgunes edicionsconfirmat
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Llocs importants
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Premis i honors
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
West of the city, red evening light refracts through giant mesas of diamond.
Citacions
Darreres paraules
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Nota de desambiguació
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Do not combine with Across the Universe: The DC Universe Stories of Alan Moore or DC Universe by Alan Moore
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic
A collection of all of Alan Moore's super-hero comics from the 1980s.

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (3.86)
0.5
1
1.5
2 7
2.5 1
3 28
3.5 8
4 45
4.5 3
5 29

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 162,283,644 llibres! | Barra superior: Sempre visible