IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

East of Eden (1 of 2)

de John Steinbeck

Altres autors: Mira la secció altres autors.

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
702379,574 (4.2)Cap
I John Steinbecks univers er det et bibelsk alvor. I Øst for Eden får vi en historie som spenner over to generasjoner og skildrer den evige motsetningen mellom Kain og Abel. I første generasjon møter vi dette alvoret mellom Adam Trask og hans bror Charles. Men den som virkelig anskueliggjør kampen mellom det gode og onde, er kvinnen som splitter dem, Cathy Ames. Hun er en av de uhyggeligste skikkelsene i moderne litteratur, en ren hunndjevel. Etter at hun har født tvillingene Caleb og Aron, forlater hun «Adams Eden» og slår seg opp som bordellinnehaver og pengeutpresser. Tvillingene får sin oppdragelse av en gammel og livsklok kineser: Deres livshistorie blir en ny parafrase over Kain og Abel-motivet, men denne gang er det en ung pike, den vakre Abra, som står mellom brødrene og spiller en avgjørende rolle i deres liv. Steinbeck forsøker å trenge ned i de dypeste lagene av sinnet, der hvor selvbedrag slåss mot selvinnsikt. Som sin skygge i livet har Adam Trask kinesertjeneren Lee, en mann som mener at det alltid er best å få høre sannheten uansett hvor grusomt den treffer.… (més)
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

Es mostren totes 2
Free in 1975, not 1969
  Kringla | Mar 22, 2024 |
847530852X
  archivomorero | Jun 27, 2022 |
Es mostren totes 2
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors (2 possibles)

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
John Steinbeckautor primaritotes les edicionscalculat
Lie, NilsTraductorautor secundarialgunes edicionsconfirmat
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Informació del coneixement compartit en neerlandès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

I John Steinbecks univers er det et bibelsk alvor. I Øst for Eden får vi en historie som spenner over to generasjoner og skildrer den evige motsetningen mellom Kain og Abel. I første generasjon møter vi dette alvoret mellom Adam Trask og hans bror Charles. Men den som virkelig anskueliggjør kampen mellom det gode og onde, er kvinnen som splitter dem, Cathy Ames. Hun er en av de uhyggeligste skikkelsene i moderne litteratur, en ren hunndjevel. Etter at hun har født tvillingene Caleb og Aron, forlater hun «Adams Eden» og slår seg opp som bordellinnehaver og pengeutpresser. Tvillingene får sin oppdragelse av en gammel og livsklok kineser: Deres livshistorie blir en ny parafrase over Kain og Abel-motivet, men denne gang er det en ung pike, den vakre Abra, som står mellom brødrene og spiller en avgjørende rolle i deres liv. Steinbeck forsøker å trenge ned i de dypeste lagene av sinnet, der hvor selvbedrag slåss mot selvinnsikt. Som sin skygge i livet har Adam Trask kinesertjeneren Lee, en mann som mener at det alltid er best å få høre sannheten uansett hvor grusomt den treffer.

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (4.2)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4 4
4.5
5 1

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 205,128,477 llibres! | Barra superior: Sempre visible