IniciGrupsConversesMésTendències
Cerca al lloc
Aquest lloc utilitza galetes per a oferir els nostres serveis, millorar el desenvolupament, per a anàlisis i (si no has iniciat la sessió) per a publicitat. Utilitzant LibraryThing acceptes que has llegit i entès els nostres Termes de servei i política de privacitat. L'ús que facis del lloc i dels seus serveis està subjecte a aquestes polítiques i termes.

Resultats de Google Books

Clica una miniatura per anar a Google Books.

S'està carregant…

Barnaby Bear Visits the Farm

de Carla Hansen, Vilhelm Hansen

MembresRessenyesPopularitatValoració mitjanaConverses
1411,444,896 (4.25)Cap
Tegneserie i farver om Rasmus Klump og hans venner, der kommer ud for mange sjove og spændende oplevelser.
Cap
S'està carregant…

Apunta't a LibraryThing per saber si aquest llibre et pot agradar.

No hi ha cap discussió a Converses sobre aquesta obra.

En idyllisk plet i Danmark ud mod en fjord, ca 1950
En bamse Rasmus Klump og hans venner har bygget et skib og vil sejle jorden rundt. Pingvinen Pingo, sælen Skæg og pelikanen Pelle er mandskab om bord. En lille skildpadde, Pildskadden og en papegøje Gøjen er også med. De lægger ind med skibet ved et pænt sted med en tolænget gård med et lidt pjusket stråtag. De banker på og bliver mødt af geden Mads Madsen. Han inviterer på havregrød som koen Trine har lavet. Hesten Adolf, koen Trine og geden Mads viser rundt på gården og de støder på nogle små kyllinger, der er blevet væk fra deres mor. De bygger en fin lille indhegning til kyllingerne og deres mor Rasmine. Bagefter hjælper Pingo Adolf med at pløje. Og Klump hjælper med at så, men det går lidt for langsomt, så Skæg viser at man kan prikke hul i sække med såsæd og så fare af sted. Det gør Skæg og grisen Larsen. Bagefter sætter de kartofler. Klump går forrest på stylter og så sætter Skæg og Larsen kartofler i hullerne. Mads har jo gedebukkehorn, så Skæg trækker ham på ryggen hen over marken, så der kommer to furer, som Klump sår grønsagsfrø i. Pingo, Larsen og Trine klapper furerne til og så er det spisetid. Derhjemme ser det ud til at ingen har savnet dem. Rasmine ser endda ud til at være bedre til kortspil end Gøjen og Pildskadden. Klump og Pingo går om og retter og klipper lidt på stråtaget, men det ender med at hele stråtaget falder af i den ene side. Mads Madsen bliver ikke ked af det, men beundrer i stedet den nye udsigt. En pludselig storm fjerner resten af taget og Klump bliver helt ked af det. Mads foreslår at de lægger pap på taget. Måske også en kvist? Eller måske en ny etage? Pelle mener at brædder ikke dur til en ekstra etage. Der skal mursten til og dem har de heldigvis masser af. Flodhesten doktor Dut hjælper med at rive en anden gammel bygning ned simpelthen ved at nyse så kraftigt at bygningen bliver til en dynge løse mursten. Mads starter med at række sten op til Klump, der lægger dem på rad og række. Nu dukker Skæg op og siger at der skal klister mellem stenene for at de ikke skal falde ned. Han foreslår også at de fjerner de gamle spær og lægter og hopper selv op og giver en hånd med.
Klump klistrer mursten fast på livet løs indtil det er spisetid. Grisen Larsen har hjulpet med klisteret og sidder nu fast, men han får en gang Trinebiks sat op til sig. Faktisk kan de udnytte at han sidder der, for hvis han holder et bræt, kan de lave vinduesåbning udenom ham. Han bliver lidt træt af at sidde der, så han hopper ud af bukserne og får et par nye fra Pelles næbpose. De laver et vindue mere på samme måde. Og sætter et par stolper i til en veranda. Da murværket er færdigt lægger Skæg taget på. Både Mads og Larsen er kommet til at hænge fast i klisteret, så Pelle må op med to par bukser mere.
Trine laver mad til et rejsegilde og bagefter tjærer de taget.
Så er det tid til at Skæg, Klump, Pingo og Pelle og de to gavtyve, Pildskadde og Gøj, kan tage hjem igen, men måske kommer de tilbage til høsten.

Et superherligt univers. Ingen bliver nogensinde sure på hinanden. Alle er søde og taler pænt til hinanden. Og der er sjældent det mindste at bekymre sig om. Selv når taget falder af et hus er det en fordel og man kan blive budt til rejsegilde. What's not to like? Den her gang er det solidt arbejde hele vejen igennem og selv Skæg har hænderne oppe af lommen og har ikke tid til at fortælle historie. ( )
  bnielsen | Jun 6, 2020 |
Sense ressenyes | afegeix-hi una ressenya

» Afegeix-hi altres autors

Nom de l'autorCàrrecTipus d'autorObra?Estat
Carla Hansenautor primaritotes les edicionscalculat
Hansen, Vilhelmautor principaltotes les edicionsconfirmat
Has d'iniciar sessió per poder modificar les dades del coneixement compartit.
Si et cal més ajuda, mira la pàgina d'ajuda del coneixement compartit.
Títol normalitzat
Informació del coneixement compartit en anglès. Modifica-la per localitzar-la a la teva llengua.
Títol original
Títols alternatius
Data original de publicació
Gent/Personatges
Llocs importants
Esdeveniments importants
Pel·lícules relacionades
Epígraf
Dedicatòria
Primeres paraules
Citacions
Darreres paraules
Nota de desambiguació
Editor de l'editorial
Creadors de notes promocionals a la coberta
Llengua original
CDD/SMD canònics
LCC canònic

Referències a aquesta obra en fonts externes.

Wikipedia en anglès

Cap

Tegneserie i farver om Rasmus Klump og hans venner, der kommer ud for mange sjove og spændende oplevelser.

No s'han trobat descripcions de biblioteca.

Descripció del llibre
Sumari haiku

Debats actuals

Cap

Cobertes populars

Dreceres

Valoració

Mitjana: (4.25)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4 1
4.5 1
5

Ets tu?

Fes-te Autor del LibraryThing.

 

Quant a | Contacte | LibraryThing.com | Privadesa/Condicions | Ajuda/PMF | Blog | Botiga | APIs | TinyCat | Biblioteques llegades | Crítics Matiners | Coneixement comú | 205,051,209 llibres! | Barra superior: Sempre visible